IT Installationstekniker med support

Publicerad:
2018-11-07
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Teknik
Specialisering:
Systemtekniker
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201183842
Sista ansökningsdag:
2018-12-07
Kontakt:
Karin Kvist
IT Installationstekniker till stort företag i Göteborg

Arbetsbeskrivning
Har du en passion för IT och trivs i rollen där du får hjälpa andra kollegor med att lösa IT-relaterade problem på ett serviceinriktat sätt? Då är detta uppdraget för dig! I rollen support/installations It-tekniker får du möjligheten att bli del av organisationen där du arbetar nära kollegor såväl inom teamet som andra kollegor inom bolaget med en variation av IT-relaterade arbetsuppgifter.

Främst kommer du att jobba med felanmälningar och om/ny-installationer av datorer på huvudkontoret i Kallebäck, men du kommer även vara en del av de andra kontoren och besöka både Trollhättan och Lindholmen några gånger per månad.

Teamet i Göteborg kommer bestå av dig och ytterligare en kollega som varit på plats i ca 1 år. Du kommer få upplärning och löpande bredda dig för nya IT-tekniska lösningar.

Detta är ett långt uppdrag via Dfind IT på ca 1 år med goda chanser till förlängning.

Känns detta som uppdraget för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan snarast möjligt då processen är i full gång!

Kvalifikationer

  • Du har utbildning inom relevant område.
  • Du tidigare erfarenhet av att arbeta med Windows 7 och 10 och har generellt god IT-kompetens
  • Du har erfarenhet av att arbeta i en social roll med många kontaktytor och med att lösa IT-relaterade problem av varierad karaktär.
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
  • Körkort och egen bil är ett krav

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Omfattning: Uppdraget är på 100% dagtid med möjlighet till flex.

Hur söker jag tjänsten?

Vid frågor kontakta Karin Kvist på karin.kvist@dfind.se. Sök tjänsten via www.dfind.se med bifogat CV och gärna personligt brev om varför du passar för denna tjänst senast 2018-11-08. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Om Dfind IT
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt nätverk genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.