IT-koordinator till utmanande uppdrag! i Stockholm

Publicerad:
2017-04-18
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Användarsupport
Omfattning:
Heltid
Referensnummer:
201046865
Kontakt:
Jessica Nilsson
Är du duktig på att koordinera människor och brinner för service och teknik? Nu söker vi en IT-koordinator till utmanande uppdrag med start i Augusti!

Som konsult hos oss på Dfind IT får du ett roligt och varierande arbete på några av Stockholms mest attraktiva företag. Vår målsättning är att våra konsulter hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.

Om uppdraget
Vår kund behöver ta in en IT-koordinator som ska arbeta med koordinering och uppföljning av primärt deras ITIL- och servicedeskprocesser. Du kommer att agera brygga mellan deras IT-avdelning (bestående av förvaltare) och servicedesken, som är outsourcad. Du kommer att ansvara för att processer, rutiner och SLA:er följs och även agera kravställare gentemot deras leverantör av supportfunktionen.

I rollen som koordinator agerar du även Incident manager och ansvarar för att incidenterna blir lösta på bästa sätt. Du ansvarar även för att de ärenden som inte fungerar som de ska, hanteras och följs upp. Du kommer ha veckovisa avstämningar med kontaktpersonen hos deras supportleverantör gällande processer, rutiner, förbättringspotential, avstämning kring incidenter osv.

Din profil
Vi tror att du har en bakgrund som IT-tekniker och har en bred tekniskt grund att stå på. Du har en god förståelse för hur en servicedesk och en IT förvaltnings-avdelning fungerar. Vi ser att du det/de senaste åren gått vidare till en mer koordinerande, ledande roll inom IT, där du just jobbat med att driva processer och rutiner, koordinerat mellan olika IT-avdelningar eller i projekt och jobbat efter uppsatta SLA:er. Du har erfarenhet av att arbeta enligt ITIL och jobbat med just Incidenthantering.

Som person är det viktigt att du är noggrann, strukturerad, ödmjuk, anpassningsbar och att du är inlyssnande och duktig på att känna av olika situationer och anpassa sin kommunikation utefter den du pratar med.

För den här tjänsten krävs det att du talar och skriver flytande svenska.

Ort: Stockholm
Uppdragsgivare: Dfind IT
Uppdragets längd: Start mitten av augusti – sista december
Intervjuer kommer att ske löpande, så ansök direkt! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta tiffany.nasvall@dfind.se eller jessica.nilsson@dfind.se

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver. Alla som arbetar hos oss är specialister på IT-kompetens. Vi anställer enbart engagerade människor med rätt attityd som stöder våra värderingar. Vi tror att engagemang och enkelhet är vägen till en bra framtid för våra kandidater och våra kunder - en framtid där vi kan hjälpa fler att lyckas.