IT-projektkoordinator 50% i Göteborg

Publicerad:
2018-05-11
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Övrigt
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Part time
Anställningsform:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201148052
Sista ansökningsdag:
2018-05-31
Kontakt:
Carolina Klockare Gullesjö
Dfind IT letar nu efter en projektkoordinator till ett deltidsprojekt med start nu förväntas pågå i ungefär ett år. Vår kund behöver förstärkning av en konsult på 50% och man kommer att arbeta med projekt för att deras användarmiljö ska fungera på andra fysiska platser. Man arbetar i ett team med duktiga tekniker och det är framförallt koordinering och uppföljning som är viktig i den här rollen.

Omfattning: 50%

Sista ansökningsdag: 2018-05-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: carolina.klockaregullesjo@dfind.se

Kvalifikationer:

Vi letar efter en koordinator med teknisk förståelse, någon som är van vid att arbeta med uppföljning och planering. En teknisk utbildning eller tidigare teknisk arbetslivserfarenhet är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och som person behöver du vara kommunikativ, tydlig och framåtsträvande. Du behöver även vara initiativtagande och kontaktsökande och trivas med att samarbeta med olika kontaktytor.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.