IT Security Engineer till Arvato i Varberg

Publicerad:
2018-08-28
Ort:
Varberg, Hallands län
Kategori:
Teknik
Specialisering:
Systemadministratör
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201166997
Sista ansökningsdag:
2018-11-12
Kontakt:
Malin Magnusson
Arvato Holding AB är en del av den tyska koncernen Arvato Bertelsmann. Vi har verksamhet i 17 länder och är fler än 7.500 anställda. Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster för hela faktureringskedjan, såsom fakturaadministration, betallösningar för e-handel, fakturaköp, factoring, köp av förfallna fordringar och inkasso. Läs mer om Arvato på www.arvato.se.

IT-avdelningen på Arvato är en servicefunktion som bidrar till företagets framgångar genom att förse hela vår division med väl fungerande system och säkra serverlösningar. Inom IT-avdelningen i Varberg arbetar 19 personer.

Rollen
Arvato söker nu en operativ IT Security Engineer som kommer att ingå i Arvatos Infrastrukturteam för hela divisionen. Din tjänst kommer att innebära ett stort fokus på säkerhet, men även vara operativ som en del av teamet. Dina arbetsuppgifter kan därav variera från att i ena stunden komma att analysera och ge råd om ny säkerhetsteknik för hela divisionen, för att i andra stunden konfigurera och installera brandväggar. Vi söker efter dig som vet vad som ska göras och vet hur du gör det!

Ditt arbete är varierande och du kommer bland annat att utföra sårbarhetstester, riskanalyser och säkerhetsbedömningar, utveckla automatiserade skript för att hantera och spåra händelser, undersöka för dataintrång, utveckla auktoriseringar och kypteringslösningar. Du kommer även att leverera tekniska rapporter och formella handlingar om testresultat, svara på olika säkerhetsproblem, övervaka förändringar i programvara etc.

Din profil
Vi tror att du som söker denna tjänst har tidigare arbetslivserfarenhet av att arbetat i på en driftavdelning där du har haft fokus på säkerhet. Du har även en eftergymnasial utbildning i datavetenskap, datasäkerhet eller motsvarande.

Vi tror också att du har erfarenhet av:

  • IDS / IPS, penetration och sårbarhetstestning
  • Brandvägg och intrångsdetektering/ förebyggande protokoll
  • Säker kodning, etisk hackning och intrångmodellering
  • Windows och Linux operativsystem
  • Virtualiseringsteknik
  • Principer för identitet och tillträde
  • Applikationssäkerhet och krypteringsteknik
  • Att säkra nätverksarkitekturer
  • Bedriva kontinuerligt säkerhetsarbete runt patching av både servrar, applikation och nätverksutrustning
  • Behärska engelska i tal och skrift
Som person
Vi söker dig som drivs av att skapa och underhålla driftsäkra IT-lösningar som tillvaratar affärssidans behov. Du är service- och lösningsorienterad med en stor portion nyfikenhet. Arbetet kräver att du självständigt prioriterar din tid och dina arbetsuppgifter, men också att du fungerar i projekt tillsammans med kolleger från flera olika avdelningar.

Vårt erbjudande
Arvato är en familjär arbetsplats där det är lika viktigt att vara engagerad i sitt arbete som att inte missa tre-fikan. På Arvato har de mottot att måndag ska vara veckans bästa dag, håller du med? Välkommen med din ansökan redan idag!

Välkommen till ett internationellt och växande företag med ett långsiktigt ägarskap, där engagerade medarbetare skapar våra framgångar och där goda möjligheter finns till en spännande karriärsutveckling. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med god insyn i vår verksamhet och många kontaktytor inom vår organisation. Tjänsten är på heltid och tillsätts snarast möjligt enligt överenskommelse.

Intresserad?
Vill du bli en del av vårt gäng, sök jobbet redan idag! Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT.

Registrera din ansökan via www.dfind.se/it. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Magnusson på 0705692628 eller malin.magnusson@dfind.se

Placeringsort: Varberg

Omfattning: Heltid