IT-support i Göteborg

Publicerad:
2018-07-24
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
IT-support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201163431
Sista ansökningsdag:
2018-09-02
Kontakt:
Henrietta Bolander
Snakker du norsk og elsker å hjelpe? Liker du vanskelige problemer og har erfaring med IT-support? Pratar du dessutom norska så är det ett stort plus i kanten!

Just nu letar jag efter dig som är serviceinriktad, positiv och prestigelös och har en passion för IT och support. För att vara den jag söker bör du ha erfarenhet av att supportera Microsofts produkter, Active Directory, Exchange, samt fjärrstyrning via remote.
Meriterande är om Du erfarenhet av Office365 och ITIL/har arbetat i en ITIL-baserad miljö.

Arbetsuppgifter:
I rollen kommer du hantera inkommande samtal och ärenden via ärendehanteringssytem från användare samt felsöka och lösa incidenter på mjukvara, hårdvara samt viss telefonisupport. Det kan handla om snabblösta och enkla problem men också lite mer komplexa problem som kräver lite mer djupdykning.

Du kommer också hantera konto- och behörighetsadministration i Active Directory, beställningar av konton, behörigheter och hårdvara. Samt ha kontakt med externa leverantörer.

Kvalifikationer:

· IT-relaterad utbildning eller tidigare relevant erfarenhet

· Rollen kräver att pratar och skriver flytande svenska, samt kommunicerar mycket bra på engelska.

· Pratar du norska är det meriterande men inte ett krav.

· Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett stort engagemang, hög ansvarskänsla och god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt. Du trivs i en kundnära roll, är kommunikativ och pedagogisk

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Uppdragsgivare: Dfind IT, detta är ett uppdrag inom vår konsultverksamhet.

Ort: Göteborg

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2018-08-31. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Välkommen att kontakta Henrietta Bolander, henrietta.bolander@dfind.se

Organisations-/företagsbeskrivning:

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult!

Keep improving!