IT-support

Publicerad:
2019-02-01
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
IT-support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201187150
Sista ansökningsdag:
2019-02-28
Kontakt:
Dennis Wallerström
Bred supportroll med mycket ansvar!

Som konsult hos Dfind IT har du fantastiska karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig en stabil tillsvidareanställning med goda utvecklingsmöjligheter för dig som visar driv och intresse. Att jobba som konsult hos Dfind IT är ett utmärkt sätt att bygga på sitt CV med olika kompetenser inom IT. Vi jobbar med både stora som små kunder inom många olika branscher vilket gör att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och varierade uppdrag på olika platser i Stockholm.

Om företaget
Akademikliniken startade på -90 talet och är idag Nordens ledande privatklinik inom plastikkirurgi. De finns på 17 platser i Sverige, Norge och Danmark med sin huvudklinik i Stockholm. De är ca 250 anställda och har vuxit mycket de senaste åren.


Om uppdraget:
Du kommer att ansvara för all IT support för användarna och agera som en SPOC. Primärt kommer ärenden från Stockholmskontoret men du kommer även hantera ärenden från övriga Sveriges kliniker samt Norge och Danmark. Du kommer även ha en hel del kontakt med externa leverantörer. Det mesta av arbetet kommer att skötas från kontoret, men det kan förekomma resor till de olika klinikerna runtom i Sverige för att lära känna verksamheten.

Utöver att sköta den dagliga supporten, kommer du vara involverad i olika IT-projekt, som exempelvis outsourcing av serverdriften, driva förbättringar av systemstöd och ta fram nya lösningar för att fylla verksamhetens behov, se över klientplattformen, printlösningar mm. Du förväntas även att löpande se över rutiner och processer för att hela tiden effektivisera hantering av exempelvis konferensrum, utbildning, dokumentation, hårdvaruhantering osv.

Vem är du?
Vi vill att du har några års erfarenhet som supporttekniker och är sugen på att utvecklas i en bredare roll inom IT med mycket ansvar. Du har grundläggande kunskaper inom både Windows och Mac klienter med kunskap om Officepaketet, nätverk och kringliggande utrustning.

Det är meriterande om du tidigare arbetat i en bred supportroll och är van vid att arbeta med supportfrågor som rör hård- och mjukvara, både onsite samt via ärendehanteringssystem och telefon. Det viktiga är att du har ett stort IT-intresse och en känsla för service!

Som person är du service minded, pedagogisk och tålmodig. Det är viktigt att du är ansvarsfull och pålitlig, då ni blir få på IT och rollen innebär mycket ansvar. Du är en person som slutför det du påbörjat och tycker om att driva projekt. Då du kommer behöva sätta dig in i många olika nya system och miljöer, är det viktigt att du är nyfiken och har en stark vilja att lära dig nya saker.

Ansökan:
Vi ser fram emot din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta dennis.wallerstrom@dfind.se

Detta är ett konsultuppdrag, med möjlighet till anställning hos Akademikliniken på sikt.

Ort: Stockholm
Uppdragsgivare: Dfind IT
Start: Omgående

Om Dfind IT
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland
annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.