IT-support

Publicerad:
2019-03-15
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
IT-support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201207920
Sista ansökningsdag:
2019-03-31
Kontakt:
Joanna Hansson
Supporttekniker sökes med hög servicekänsla för support till ett internationellt företag!

Som konsult hos Dfind IT har du fantastiska karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig en stabil tillsvidareanställning med goda utvecklingsmöjligheter för dig som visar driv och intresse. Att jobba som konsult hos Dfind IT är ett utmärkt sätt att bygga på sitt CV med olika kompetenser inom IT. Vi jobbar med både stora som små kunder inom många olika branscher vilket gör att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och varierade uppdrag på olika platser i Stockholm.

Om Rollen
Du kommer att ge IT-support på både svenska och engelska och kommer att arbeta i en servicedesk med att bemöta användare både via telefon och mejl men även direkt på plats. Du kommer att arbeta med djupare felsökning, installationer på både hård- och mjukvara. Detta ställer höga krav på att du är duktig på att strukturera och planera ditt arbete samt att du är självgående. Vidare på sikt finns möjlighet att utvecklas i rollen som supporttekniker.

Vem är du?
Du har minst ett års erfarenhet av servicedesk och trivs i rollen att jobba nära användarna. För dig är det viktigt att ge gedigen support och servicen är en självklarhet eftersom den sitter i din ryggrad. Det är viktigt att du är trevlig, social och tycker om att träffa nya människor.

Krav för detta uppdrag:

  • Active directory
  • Support via fjärrstyrning
  • Arbetat i ärendehanteringssystem
  • Supporterat användare i Office 365
  • Installation och support i Windows 7-10
  • Grundläggande kunskap om nätverk, infrastruktur och molntjänster
  • Svenska och Englska i tal och skrift
Meriternade:

  • Installation och support via MDM
  • SCCM
  • ITIL certifiering
Ansökan:
Vi ser fram emot din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta joanna.hansson@dfind.se.

Detta är ett konsultuppdrag, med möjlighet till anställning hos Kund.

Ort: Stockholm
Uppdragsgivare: Dfind IT
Start: Mars/April

Om Dfind IT
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier. Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Keep Improving!