IT-support i Partille

Publicerad:
2019-02-21
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
IT-support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201205163
Sista ansökningsdag:
2019-03-22
Kontakt:
Henrietta Bolander
Är du personen som kompisar och vänner vänder sig till när datorn kraschat? Har du tagit vara på detta och gjort det till ett yrke som du vill fortsätta jobba med? Ja, då har vi din nästa utmaning!

Vad får du göra? Här kommer du ha en roll som IT-support i en varierad miljö. Du hanterar samtal, ärenden via ärendehantering & mail. Den tekniska miljön består främst av Windowsplattformen men även Mac förekommer. Du hanterar både IT i en företagsmiljö, kassasystem, IP-telefoni och nätverksrelaterade problem. Du hanterar även konton i Active Directory och Exchange. Du förväntas såklart inte kunna allt från början utan här blir du en del i en härlig grupp med god stämning där alla får växa.

Vår kund har kontor i Partille och där kommer du hålla till tillsammans med dina kollegor som stöttar medarbetare runt om i landet. Både inom kreativa yrken, administration & butiker. Det är detta som är en del i att du kommer få stor variation under dina dagar.

Vem är du? Du är lösningsorienterad och trivs med variation. Du behöver ha grundläggande kunskaper och dessa har du erhållit under tidigare erfarenhet, med andra ord har du jobbat åtminstone 1 år inom IT-support i en företagsmiljö.

Vad erbjuder vi? Initialt börjar du din anställning, 6 månader, som konsult hos oss på Dfind IT därefter blir du anställd av kund, förutsatt att allt känns bra för båda parter.

Kvalifikationer

  • Minst 1 års erfarenhet av användarsupport i en Microsoftbaserad företagsmiljö.
  • Goda supportkunskaper inom Win 7/8, Office applikationer, LAN/WAN, VPN & Copy/print.
  • Erfarenhet av kontohantering i Active Directory.
  • Flytande i såväl Svenska som Engelska språket.
Som person tror jag att du är lösningsfokuserad, engagerad och kommunikativ. Du står på egna ben men trivs med att jobba i ett team. Du bör vara en person som trivs i en föränderlig miljö och är nyfiken på att lära di nya saker.

Meriterande kvalifikationer

  • Kunskaper om Adobesviten (Illustrator, Indesign & Photoshop)
  • Mac OS
  • Erfarenhet från kassautrustning och/eller erfarenhet från detaljhandel.

Sista ansökningsdag: 2019-03-22 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kontakta gärna Henrietta Bolander, henrietta.bolander@dfind.se om du har några frågor. Observera att ansökan tas ej emot via mail utan du ansöker nedan.

Om Dfind IT
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt nätverk genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen med din ansökan & till en omväxlande karriär med Dfind IT!