IT-support Stockholm

Publicerad:
2018-11-23
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
1st line support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201186904
Sista ansökningsdag:
2018-12-31
Kontakt:
Joanna Hansson
Som konsult hos oss på Dfind IT får du ett roligt och varierande arbete på några av Stockholms mest attraktiva företag. Som anställd hos Dfind IT kan vi erbjuda dig intressanta uppdrag där du möjlighet att inte bara bredda din kompetens utan även skaffa dig mer djupgående kunskaper inom ett visst område. Vi kommer ge dig möjligheten till personlig utveckling samt ett rikt nätverk och roliga sociala aktiviteter.

Nu har du möjlighet att få ingå i ett nytt supportteam, i nya fräscha lokaler med nytänk och fokus på digital teknik! Vi söker en supporttekniker som kommer att få jobba med 2nd line support samt onsite support.

Rollen

Som supporttekniker kommer du att stötta användarna i deras digitala vardag och hjälpa dem att bli mer proaktiva. ICA har många nya program som kommer ut löpande, vilket gör att stort fokus i rollen kommer att ligga på att utbilda användarna och se till att de nyttjar de program som finns på bästa sätt. En del av rollen innebär att fånga upp återkommande ärenden och ha en dialog med produktägarna i organisationen och vara med och driva förbättringar.

Du kommer dels att ta emot- och lösa 2nd line ärenden som kommer in från deras Servicedesk och dels kommer du ta emot ärenden direkt på plats av användarna. Du ansvarar för att lösa och prioritera ärenden och du har befogenhet att lära ut mer och ta beslut om prioriteringar som du finner passar bäst. Du kommer även att bli involverad i olika utrullningsprojekt rörande klienterna.

Det kommer även att finnas en ”Front desk” dit användare kan komma direkt med sina problem, där användarna kan ta en nummerlapp och sedan vänta på sin tur i en trevlig loungemiljö. Alla i teamet turas om att stå i denna disk och ta emot användarna.

För detta uppdrag vill vi att du har goda kunskaper inom:

Windows 7 och 10

Officepaketet

Active Directory 2008

Office365

Hårdvara (PC, skrivare, telefoner) när det kommer till felsökning och installation

Svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har:

Erfarenhet av MAC support

Erfarenhet av projekt och utrullningar

Arbetat som lärare/utbildare

Din profil

Vi söker både dig som är i början av din supportkarriär och är redo att utvecklas till nästa nivå och även dig som arbetat med support i några år och är sugen på en bredare roll med mer ansvar. Det viktiga är att du har en pedagogisk förmåga, att du tycker om att utbilda användarna och inte är rädd för att tala inför en grupp. Du är nyfiken och har lätt att anpassa dig och din kommunikation efter användaren.

Ort: Solna

Uppdragsgivare: Dfind IT

Start: Start kommer att ske under december månad.

Detta är ett konsultuppdrag hos ICA Gruppen.

Om Dfind IT

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier. Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult!