IT-support Stockholm

Publicerad:
2018-12-14
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
IT-support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201188369
Sista ansökningsdag:
2018-12-30
Kontakt:
Joanna Hansson
Vi söker en IT-samordnare till myndighet i Stockholm

Som konsult hos Dfind IT har du fantastiska karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig en stabil tillsvidareanställning med goda utvecklingsmöjligheter för dig som visar driv och intresse. Att jobba som konsult hos Dfind IT är ett utmärkt sätt att bygga på sitt CV med olika kompetenser inom IT. Vi jobbar med både stora som små kunder inom många olika branscher vilket gör att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och varierade uppdrag på olika platser i Stockholm.

Vi ser långsiktigt på tjänsten som IT-support och rollen kommer att innebära att du får bemöta kunder, hjälpa och vägleda dem i olika ärenden samt arbeta med problemlösning i system, verktyg och utrustning.

Om uppdraget
I dina arbetsuppgifter ingår att ge IT-support till medarbetarna genom t.ex. felsökning, installation och uppdatering av IT-utrustning. Du kommer att ingå i ett nätverk med IT-samordnare och kommer vara behjälplig med IT-support i den operativa verksamheten. Kundens IT-miljö är baserad på Microsoft-produkter och en stor del av ditt arbete kommer att handla om administration som är kopplad till drift och förvaltning, t.ex. inköp av utrustning, licenshantering och administration av behörigheter.

Du kommer att ha vissa egna ansvarsområden, t.ex. att hantera beställningar och support av myndighetens mobiltelefoner, men också ingå i olika arbetsgrupper och projekt där du t.ex. stöttar med installationer, planering och dokumentation. I ditt arbete ingår också att skriva manualer och hålla i vissa interna utbildningar. Du förväntas bidra i det pågående utvecklingsarbetet och kan vid arbetstoppar komma att behöva hjälpa till med andra delar av digitaliseringsenhetens verksamhet

Arbetstider: 8.00-17.00 samtliga vardagar med 1 timmes lunch.

Krav

  • Har gymnasieexamen eller motsvarande
  • Har goda kunskaper om Active Directory, Windows, datanätverk, pc-hårdvara, skrivarhantering, videokonferens och Office-programmen
  • Har minst tre års erfarenhet av IT-administrativt arbete eller IT-support
  • Har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska
Du behöver vara lyhörd, flexibel och hjälpsam. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om du tror att du skulle passa som konsult och vara en god representant för Dfind IT så tveka inte att söka tjänsten på länken nedan.

Har du frågor gällande tjänsten så kontakta gärna joanna.hansson@dfind.se

Startdatum: Omgående
Uppdragsgivare: Dfind IT
Ort: Stockholm

Organisations-/företagsbeskrivning
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult!