IT support till ICA

Publicerad:
2019-05-22
Ort:
Borås, Västra Götalands län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
1st line support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201177016
Sista ansökningsdag:
2019-05-31
Kontakt:
Malin Holst
Telefonnummer:
0703669345
Har Du ett starkt IT intresse men inte riktigt vågat ta klivet att byta bana? Jobbar Du i butik idag och fullkomligt älskar att få lösa kunders frågeställningar och problem? Kanske är Du en sådan person som får en ”kick” av att se kunder nöjda och tacksamma i samband med Din goda service? Då kan detta vara Ditt gyllene tillfälle att få göra verklighet av Din dröm om en karriär inom IT!

Till ICA Gruppen i Borås söker jag Dig som har ett genuint intresse för IT, har känsla för att ge högkvalitativ service och triggas lite extra av problemlösning. Vill Du ges möjligheten att kombinera detta och samtidigt bli del av ett engagerat team i en positiv och inkluderande atmosfär? Då föreslår jag att Du läser vidare...

Om uppdraget...
IT Support Butik tillhandahåller första linjens IT-support för alla ICA-butiker i Sverige, där själva IT-avdelningen består av 55 medarbetare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar att via telefon ge mjuk- och hårdvarusupport på allt från kassa- och betalsystem till Backoffice program, nätverk samt övriga kommunikationslösningar. Du kommer även att dokumentera ärenden och lösningar. ICA erbjuder självklart en gedigen och trygg upplärning på de kundunika systemen i en trygg och välkomnande miljö. Supportavdelningen har öppet årets alla dagar och viss beredskap kan komma att ingå.

Krav på...

  • Butikserfarenhet (gärna från ICA eller motsvarande)
  • Intresse för IT och problemlösning
  • Erfarenhet av MS Office paketet
  • Flytande svenska i tal och skrift
Som person är du förändringsorienterad, serviceinriktad, positiv och prestigelös med en passion för IT.
Du har en god pedagogisk förmåga och är en fena på kundbemötande.

Meriterande kunskaper...

  • Kännedom/erfarenhet av ICA:s butikssystem
  • Vana av att använda datoriserade kassasystem
  • IT relaterad utbildning eller motsvarande
  • Fördjupad IT kunskap såsom felsökning och förståelse för hur system är integrerade med varandra
För detta uppdrag kommer Du att ha Din anställning som konsult hos oss på Dfind IT, med ett inledande längre uppdrag hos ICA Gruppen i Borås.

Uppdragsgivare: Dfind IT
Ort: Borås
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Utifrån schema
Sista ansökningsdag: 2019-06-14, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För mer information: malin.holst@dfind.se eller 0703-66 93 45

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.
Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Dfind IT ingår idag i Randstadkoncernen, världens största HR-serviceföretag. Den 1 juni byter Dfind IT namn till Randstad. Vi behåller dock vår organisation och inte minst vår starka specialisering mot IT inom det som blir Randstad Technologies.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult!