IT-support till logistikföretag i Göteborg

Publicerad:
2018-03-27
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
1st line support
Omfattning:
Full time
Anställningsform:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201135069
Sista ansökningsdag:
2018-05-04
Kontakt:
Henrietta Bolander
Har du jobbat inom logistik men har ett intresse för IT och vill kunna hjälpa till? Vill du ha ett jobb med stor variation och trevliga kollegor? Ja, men då är detta tjänsten för dig!

Dfind IT letar nu efter en applikationssupport med erfarenhet av logistik. Vår kund, en stor global aktör i logistikbranschen, har ett behov att ytterligare medarbetare till sin supportavdelning. Du kommer tillsammans med ett team hjälpa användarna med support på främst deras interna system och applikationer.

Du kommer att vara del av ett team där ni besvarar samtal och ärenden via ärendehanteringssystem. Ärendena berör främst deras interna, för att kunna hantera och svara på frågor på bästa sätt kommer du självklart få en upplärningsperiod med utbildning för detta. Applikationssupporten ansvarar även för att eskalera vidare fel till rätt instans eller kontaktperson där det ligger utanför deras område.

Detta är ett uppdrag i vår konsultverksamhet, men för rätt person kan det finnas möjlighet att på sikt kan bli erbjuden anställning direkt hos kund. Hos vår kund finns utvecklingsmöjligheter internt, både inom Sverige men även internationellt.

Uppdragsgivare: Dfind IT

Ort: Göteborg

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2018-05-04, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: henrietta.bolander@dfind.se

Kvalifikationer:
Vi letar efter dig som har en förståelse för logistikbranschen, du kanske har jobbat på ett lager eller med transport tidigare men nu bytt spår till IT-branschen.

Du behöver ha tidigare erfarenhet av support eller kundtjänst.

Du behöver ha vana av att arbeta i olika typer av större system (affärssystem eller logistiksystem önskvärt.)

Du behöver ha ett tekniskt intresse och tycka om att felsöka och lösa problem.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person behöver du vara framåt och nyfiken och gilla att lära dig nya saker. Du behöver trivas med att ta kontakt med olika intressenter i organisationen och tycka om att hjälpa andra.

Du behöver också vara en person som trivs med att arbeta självständigt.

Du behöver ha en god kommunikationsförmåga, både i tal och skrift på svenska och engelska. Engelska är koncernspråk.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.