IT-support till Office IT-Partner Borås

Publicerad:
2018-11-08
Ort:
Borås, Västra Götalands län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
1st line support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201149584
Sista ansökningsdag:
2018-12-02
Kontakt:
Henrietta Bolander
Har du ett intresse för att hjälpa till och vill jobba med IT? Gillar du problemlösning och en stor variation under dina arbetsdagar? Vill du ha en roll där du kan växa och utvecklas? Då är kanske du vår nästa supportstjärna!

Till vår kund Office IT-Partner söker vi dig som vill jobba med IT-support. Du kommer att hjälpa användare via telefon och via ärendehanteringssystem med diverse supportfrågor. Ärenden kan vara serverrelaterade, kontohantering (AD), generell datorsupport och installation av nya arbetsdatorer med dess operativsystem och program.

Här gäller det att ha användaren och kunden i fokus och uppskatta att leverera bra service.

Om uppdraget: Office IT-Partner jobbar med att utveckla våra kunders verksamheter med hjälp av IT, detta görs genom långsiktiga relationer med deras kunder, bra service och med ledande lösningar inom området IT-infrastruktur och molntjänster. Office IT-Partnerkedjan finns på cirka 30 orter i landet och erbjuder IT-tjänster med huvudfokus på små och medelstora företag.

Omfattning: Heltid, dagtid

Sista ansökningsdag: 2018-11-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: henrietta.bolander@dfind.se

Vem är du: Vi tror att du som person är engagerad i det du gör, är social och ansvarstagande. Du är serviceinriktad och tycker om att hjälpa till. Du är snabblärd och tycker om att utmanas och utvecklas med organisationen.

Krav:

• IT-relaterad gymnasieutbildning eller motsvarande

• Grundläggande kunskaper inom Microsofts produkter

• Flytande svenska i tal & skrift

Vad får du: Hos oss blir du en del av vårat konsultteam initialt för att på sikt gå över till vår kund. Här blir du en del av ett härligt gäng med stort fokus på service och att sätta användaren i fokus. Utvecklingsmöjligheterna är många och goda, med rätt inställning kommer du att kunna växa i organisationen och ge dig an allt svårare case hela tiden.

Som konsult hos Dfind IT får du en dedikerad konsultchef, en fast månadslön och grymma förutsättningar för en omväxlande karriär inom IT.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.