IT-support till trevligt företag i Borås

Publicerad:
2018-09-12
Ort:
Borås, Västra Götalands län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
IT-support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201149584
Sista ansökningsdag:
2018-09-30
Kontakt:
Henrietta Bolander
Har du ett intresse för att hjälpa till och vill jobba med IT? Gillar du problemlösning och en stor variation under dina arbetsdagar? Vill du ha en roll där du kan växa och utvecklas? Då är kanske du vår nästa konsult!

Till vår kund i Borås söker vi dig som vill jobba med IT-support. Du kommer att hjälpa användare via telefon och via ärendehanteringssystem med diverse supportfrågor. Ärenden kan vara serverrelaterade, kontohantering (AD), generell datorsupport och installation av nya arbetsdatorer med dess operativsystem och program. Datorsupport men även uppgifter relaterat kring serverdrift.

Här gäller det att ha användaren och kunden i fokus och uppskatta att leverera bra service.

Om uppdraget: Vår kund jobbar med att utveckla våra kunders verksamheter med hjälp av IT, detta görs genom långsiktiga relationer med deras kunder, bra service och med ledande lösningar inom området IT-infrastruktur och molntjänster. Vår kund finns på cirka 30 orter i landet och erbjuder IT-tjänster med huvudfokus på små och medelstora företag.

Omfattning: Heltid, dagtid

Sista ansökningsdag: 2018-09-28, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: henrietta.bolander@dfind.se

Kvalifikationer:

Krav:

  • IT-relaterad gymnasieutbildning eller motsvarande
  • Arbetserfarenhet av IT-support, 1 år
  • Flytande svenska i tal & skrift
Person:
Vi tror att du som person är engagerad i det du gör, är social och ansvarstagande. Du är serviceinriktad och tycker om att hjälpa till. Du är snabblärd och tycker om att utmanas och utvecklas med organisationen.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.