IT-Supporttekniker O365 till SKL Fastigheter och Service i Stockholm

Publicerad:
2018-10-01
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
1st line support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201158921
Sista ansökningsdag:
2018-10-31
Kontakt:
Louise Nachtweij
IT-Supporttekniker med Office365 kompetens sökes till SKL Fastigheter och Service, en del av Stockholms Kommuner och Landsting

Är du IT-supporttekniker med systemkompetens inom Office 365 samt har positiv attityd och älskar att ge god service? SKL Fastigheter och Service söker nu en IT-supporttekniker med systemkompetens inom Office 365 som kommer att ingå i vårt team, Digitalsupporten. Hos oss kommer du till en familjär och välkomnande miljö där du får möjlighet att jobba i en bred roll med verksamhetsnära IT. Du kommer att sitta i nybyggda och fräscha lokaler med centralt läge precis intill Slussen med goda kommunikationer.

Om tjänsten
Som IT-supporttekniker hos SKL Fastigheten och Service kommer du arbeta med att ta emot inkommande IT-relaterade problem från medarbetare. Du kommer att arbeta i ett team om 5 personer som tillsammans kommer att lösa dessa med hjälp av varandra. De inkommande problemen kan gälla allt från användare som behöver nytt lösenord, har nätverksproblem, generella problem med filer till mer avancerade problem. Förutom support via mail och telefon kommer du även att sköta support ute på plats hos medarbetarna eller när de kommer förbi servicedesken.

Utöver support för datorer, mobiler och surfplattor kommer du även att ha hand om supporten för konferensteknik där du ser till att Skype-möten fungerar som de ska. Servicedesken fungerar som en första linjes supportfunktion vilket menas med att du kommer vara den första kontakten mot användaren.

Vem vi söker
Vi söker dig som har några års erfarenhet av line support inom IT samt har erfarenhet av och god kunskap inom Office 365. Vidare har du studerat IT-inriktad gymnasieutbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du har kunskap inom Mac/IOS support och kunskap inom AV-teknik

Som person är du positiv och social samt har ett genuint intresse för att vilja hjälpa andra människor med deras problem, stora som små. Tjänsten passar dig som är självgående, har god problemlösningsförmåga, är effektiv samt gillar ett högt tempo och en varierande vardag. Vidare har du ett stort intresse inom IT.

Du kan uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Om oss
SKL Fastigheter och Service (SKL FS) är ett helägt dotterbolag till SKL, Sveriges Kommuner och Landsting. SKL FS äger och förvaltar fastigheter och levererar kontorsnära tjänster till SKL och andra kunder. På SKL FS levererar vi bästa möjliga service till våra kunder, och sätter stort värde i vår serviceförmåga. Genom en positiv arbetsmiljö och trevliga medarbetare lägger vi grunden för en serviceleverans i världsklass.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. Ansvarig rekryteringskonsult är Louise Nachtweij. Frågor kring rekryteringsprocessen ställs till louise.nachtweij@dfind.se eller 070-367 52 64.

Urval sker löpande. Ansök snarast via www.dfind.se/it