IT-tekniker i Norrköping

Publicerad:
2017-05-19
Ort:
Norrköping, Östergötlands län
Kategori:
Användarsupport
Omfattning:
Visstid
Referensnummer:
201045249
Kontakt:
Sebastian Dejler
Vi på Dfind IT expanderar vårt konsultnätverk och söker därför fler tekniskt kunniga IT-tekniker med god känsla för service och ett genuint intresse för IT! Du kommer att bli tillsvidareanställd hos oss på Dfind IT och ditt uppdrag kommer att vara hos någon av våra kunder inom statliga myndigheter och verk.

Om tjänsten:
Som IT-tekniker kommer du att ha en bred och inspirerande roll hos vår kund där du kommer att ställas inför en mängd olika tekniska uppgifter där du får använda din problemlösningsförmåga för att stödja kundens verksamhet.

I rollen som IT-tekniker kommer du att ansvara för att den dagliga driften fungerar som den ska. Du kommer att arbeta med felsökningar samt bedömningar kring hur fel bäst ska åtgärdas. Du utgör en lokal IT-tekniker där din primära roll innefattar drift och utveckling av myndighetens lokala nätverksmiljö och kommunikationen mellan de datorer som finns i verksamheten.

Du kommer att ge stöd åt verksamhetens användare, installera och anpassa datorer som sköter kommunikationen i nätverket såsom exempelvis routrar, servrar och arbetsplatser samt att arbeta med att göra IT-driften säker genom exempelvis brandväggar. Andra delar av tjänsten kan vara installation av program och anpassning av dem till nätverket, tekniskt ansvar för konferensutrymmen genom exempelvis projektorer, videokameror och ljudanläggning samt backuphantering och administration kring backup-, storage- och applikationsservrar.

Kvalifikationer:
Vi söker dig med en gymnasial utbildning, men även dig som har studerat på högskole- eller universitetsnivå. Då det finns olika nivåer på rollen som IT-tekniker så söker vi både dig som har minst ett års erfarenhet men även dig som är mer erfaren och som har arbetat minst tre år i en liknande roll.

Som sökande har du goda kunskaper om datorer, operativsystem, nätverk, kringutrustning, kommunikation samt informationssäkerhet. Kunskaper i MS Office-paketet och olika ärendehanteringssystem är också bra att ha med sig.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig med ett starkt kundfokus och som gillar att ge professionell service. Du behöver kunna anpassa dig efter olika användares behov för att lösa just deras problem.

Du är lättlärd och kan snabbt sätta dig in i nya system och nya tekniker. Du är effektiv vid felavhjälpning och kontakt med kund. Vi ser gärna att du trivs med ett högt tempo och att du kan hantera flera ärenden och processer parallellt.

Som person är du lyhörd, lugn och metodisk. Du är även en ansvarsfull lagspelare som arbetar mot uppsatta mål. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Uppdragsgivare: Dfind IT

Ort: Norrköping

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer sker löpande så ansök till tjänsten redan idag!

För information: Kontakta konsultchef Penny Fielder på penny.fielder@dfind.se eller 0725-08 33 98.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.