IT-Tekniker för kommande uppdrag i Västerås

Publicerad:
2018-04-09
Ort:
Västerås, Västmanlands län
Kategori:
Användarsupport
Omfattning:
Full time
Anställningsform:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201130638
Sista ansökningsdag:
2018-05-14
Kontakt:
Mathias Johansson
Nu söker vi IT-Tekniker för kommande uppdrag
Vi söker dig som vill jobba som IT-Tekniker och har tidigare erfarenhet inom 1st/2nd line support eller motsvarande kunskap. Du som sökande har goda möjligheter att hitta nästa utmaning i karriären genom oss.

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom IT-Support. Du bör ha god erfarenhet felsökning och problemlösning av mjuk och hårdvara, van att jobba i ärendehanteringssystem, erfarenhet av support och hantering av mobiltelefoner .
Vi ser gärna att du även har erfarenhet av nätverksuppbyggnad samt kunskaper i Active Directory. Krav på mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort.

Vem är du?
Som person är du lyhörd, lösningsorienterad och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du har god samarbetsförmåga och givetvis brinner du för att utveckla dina kunskaper vidare och ständigt hålla dig uppdaterad med ny teknik. Personliga egenskaper väger tungt för tjänsten.

Ort: Västerås

Uppdragsgivare: Dfind IT

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Du är därför varmt välkommen med din ansökan snart som möjligt på www.dfind.se.

För information: Mathias Johansson. mathias.johansson@dfind.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.


Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.