IT-tekniker till bolag inom läkemedelsbranschen! i Malmö

Publicerad:
2018-06-15
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
IT-support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201152397
Sista ansökningsdag:
2018-06-30
Kontakt:
My Kellner
Telefonnummer:
0703709688
Är du IT-tekniker och är redo för nya utmaningar? Vill du ha en arbetsplats där du får lov att nyttja din kompetens du har samlat på dig? Sök då rollen som IT-tekniker till ett innovativt och framgångsrikt läkemedelsbolag med spännande produkter!

Som IT-tekniker kommer du bland annat att underhålla och hantera företagets datacenter och nätverk, administrera och hantera den virtuella miljön, installera och konfigurera hårdvara samt supportera användare av systemen. Detta är en spännande roll där arbetsuppgifterna varierar mycket och ingen dag kommer att bli densamma. Är du den vi söker?

Vem är du?
Målmedvetenhet, hjälpsamhet och nyfikenhet är några av de egenskaper du besitter och du längtar efter att få eget ansvar till att använda dig av dessa. Du har en förmåga att hjälpa till rent tekniskt men även att få användarna att känna sig väl bemötta. Servicetänk är något som faller naturligt och är av största vikt då du kommer att fungera som stöd till användarna.

Uppdraget är en del av vår konsultuthyrning. Du kommer vara anställd av Dfind IT och arbeta som konsult hos vår kund.

Krav på kompetens:

  • Tidigare arbete som IT-tekniker
  • Eftergymnasial utbildning inom området
  • Kunskap om Vmware, Net och operativsystem och IT-säkerhet
  • Meriterande om du har kunskap om Sharepoint eller Navision samt validering av datoriserade system (GAMP5)
  • Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

Vi söker dig som har arbetat som IT tekniker innan och vill fortsätta utvecklas inom området. Du har ett stort teknikintresse och brinner för problemlösning. Du är även en teamplayer med ett stort engagemang i arbetet. För att lyckas i rollen ser vi att du är ambitiös, lyhörd och ser alltid till att göra ditt bästa!

Ansök idag!
Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsterna tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, kontakta My Kellner på my.kellner@dfind.se eller 0703709688. Välkommen med din ansökan!

Hos Dfind IT blir du del av vår kompetenta IT-konsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och coachar dig i din utveckling.

Konsultrollen och omväxling i all ära, men din trygghet är förstås också viktig. Självklart har vi kollektivavtal, pension och försäkringar. Dessutom har du så klart förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även möjlighet till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult!

Uppdragsgivare: Dfind IT
Ort: Malmö
Omfattning: Heltid