IT-tekniker till offentlig verksamhet i Linköping

Publicerad:
2018-05-17
Ort:
Linköping, Östergötlands län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
IT-support
Omfattning:
Full time
Anställningsform:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201021604
Sista ansökningsdag:
2018-05-30
Kontakt:
Isabella Sundberg
Dfind IT söker flera IT-tekniker till uppdrag hos kund. Du kommer att arbeta i vår kunds serviceorganisation där du bland annat felsöker och byter ut datorer och kringutrustning. Dina arbetsuppgifter kommer också att bestå av felsökning av problem och avhjälpning via fjärrstyrning där supporten främst sker via telefon. Arbetet innefattar också leverans av ny hårdvara och installation av denna.

Uppdragsgivare: Dfind IT

Ort: Linköping

Omfattning: Tillsvidareanställning, heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kontakta Isabella Sundberg på isabella.sundberg@dfind.se eller 0768 325 172.

Kvalifikationer:
Vi ser att du som söker har erfarenhet av arbete som IT-tekniker och att du har en övergripande IT-kunskap. I din tidigare roll har du arbetat med incidenthantering, felsökning och fjärrstyrning. Vi ser också att du har erfarenhet av installationsarbete och en god kunskap om skrivare. Du har en gymnasial utbildning med god svenska både i tal och skrift samt en god kommunikativ förmåga. Minimikrav på svenska är nivå C1.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.