IT tekniker till Svenska Röda Korset i Stockholm

Publicerad:
2018-07-13
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Drift
Specialisering:
Driftstekniker
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201159137
Sista ansökningsdag:
2018-08-31
Kontakt:
Louise Nachtweij
Vi har nu möjligheten att erbjuda ett jobb där du verkligen gör skillnad. Du kommer att arbeta med tekniska lösningar för att påverka och förbättra Röda Korsets möjlighet att rädda liv och ge hopp - ute i världen och hemma i Sverige.

Om Röda Korset
Röda Korset är världens främsta katastroforganisation. Vi finns över hela världen och består av miljontals frivilliga som bestämt sig för att hjälpa andra människor. Vi kämpar för att rädda liv och ge hopp. Vi delar ut mat, förebygger katastrofer och bidrar med medmänsklig värme.

Om rollen
Som IT tekniker hos oss får du jobba på en IT enhet med 16 personer som tillsammans ser till att Svenska Röda Korset använder moderna och kostnadseffektiva IT lösningar, på bästa sätt. Röda Korset har alltid jobbat efter att ligga långt fram när det gäller teknik och jobbar hela tiden i framkant av vad marknaden har att erbjuda. För tillfället jobbar vi bl.a. med projekt inom Windows Azure, EpiServer, Office 365 och MS Dynamics CRM & AX.

Nu behöver vi förstärka gruppen IT Operations med en infrastrukturtekniker. I arbetsuppgifterna ingår:

  • Hantera de ärenden som vår first line support inte kan lösa, samt uppdatera instruktioner för att beskriva lösningarna
  • Förvaltning, Drift och Utveckling av infrastruktur (Certifikatshantering, direct access, VPN, RDGW mm i Microsoft miljö) och klienter (Windows 10 med SCCM och Intune)
  • Design och Utveckling av IaaS, PaaS och SaaS i Azure
  • Förvaltning av våra lagrings- och backuplösningar (Hyper-V, DPM, Azure Backup, Spectrum Protect)
  • Arbete med identitetshantering, inloggning och behörigheter (Azure Active Directory)
  • Driva eller ingå i prioriterade utvecklings- eller utbildningsprojekt
  • Dokumentation av våra lösningar till first line support samt slutanvändare
Om dig
Som person är du en resultatorienterad lagspelare som gillar ett nära samarbete för att lösa gruppens gemensamma arbete. Du tar ansvar för att dina egna arbetsguppgifter blir lösta på bästa sätt. Du är planerande, initiativtagande och har ett genuint intresse för teknik och tar själv ansvar för att utveckla din kompetens och prestation.

Du har goda kunskaper i system som Windows Server, IIS, Windows Azure, Office 365 och även kännedom om WLAN och nätverk. Vidare är det bra om du har du erfarenhet av automatisering och skriva skript i PowerShell, eller grundläggande SQL (ställa frågor och felsöka). Du talar och skriver flytande svenska och har goda kunskaper i engelska.

Om du har erfarenheterna som stämmer överens med ovan, och känner att du vill bidra med ditt engagemang i en organisation som vår, så är du rätt person för oss. Vi uppskattar mångfald!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Röda Korset med Dfind IT. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Louise Nachtweij på louise.nachtweij@dfind.se, 070-367 52 64. Urval sker löpande och alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Om Svenska Röda Korset
Svenska Röda Korset är en allmännyttig ideell förening som grundades 1865. I dag är Svenska Röda Korset Sveriges största humanitära frivilligorganisation, med över 30 000 frivilliga i nästan 1 000 rödakorskretsar spridda över hela landet. Svenska Röda Korset är en viktig förening i den internationella rödakorsrörelsen och en stor bidragsgivare till systerföreningar i andra länder.