IT-tekniker till utrullning av win 10 i Kista i Stockholm

Publicerad:
2018-04-20
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Användarsupport
Omfattning:
Full time
Anställningsform:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201132340
Sista ansökningsdag:
2018-07-01
Kontakt:
Tilda Stenmark
Som konsult hos oss på Dfind IT får du ett roligt och varierande arbete på några av Stockholms mest attraktiva företag. Vi ställer höga krav på att våra konsulter är lyhörda för kundens behov samt arbetar utifrån Dfinds värderingar.

Kunden
Kunden är en välkänd aktör på marknaden och har sitt kontor i Kista. De arbetar inom Telecom branschen och har ungefär 1500 användare på kontoret i Stockholm (Kista).

Kunden söker efter två personer som kan hjälpa dem i ett utrullningsprojekt av windows 10 och även byta ut deras hårdvara. Det kan eventuellt även ingår även att vara support på plats till användarna under utrullningen. I arbetet kommer även att ingå att hjälpa kollegorna i ”Drop in supporten”. Det innebär att användarna kommer till dig med sina tekniska problem och du hjälper användarna främst genom ”Face-2-face” kontakt.

Du kommer att ingå i ett team med andra service minded tekniker. Teamet som du arbetar i är 2 personer från "drop in supporten" och en ny kollega, vi söker därmed 2 st personer.

Som person är du prestigelös och hjälper till där det behövs med allt från utrullning och användarsupport till hantering av lokalt hw lager.

Krav:

  • Kunskap om installation, konfiguration och felsökning av klienter
  • Pedagogisk och serviceminded
  • Tidigare erfarenhet av teknisk support
Merit

  • IT-gymnasium
För att passa i rollen vill vi att du är service minded, brinner för IT support och är en lagspelare. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Ansökan
Är du personen vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Ansökningar och intervjuer sker löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta tilda.stenmark@dfind.se

Start: Enligt överenskommelse, så snart vi har hittat rätt person

Ort: Kista

Omfattning: Heltid med start under v. 17 eller 18 och pågår minst till årsskiftet med möjlighet till förlängning.

Uppdragsgivare: Dfind IT

Organisations-/företagsbeskrivning

Hos Dfind IT blir du del av vår kompetenta IT-konsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och coachar dig i din utveckling.

Konsultrollen och omväxling i all ära, men din trygghet är förstås också viktig. Självklart har vi kollektivavtal, pension och försäkringar. Dessutom har du så klart förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även möjlighet till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult!