Javascript Developer till HR Tech startup i Göteborg

Publicerad:
2018-10-03
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Systemutvecklare
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201176946
Sista ansökningsdag:
2018-11-30
Kontakt:
Pietro Mattei
Telefonnummer:
0702428584
Vill du jobba med ny teknik och få bygga och sätta din prägel på en ny SaaS-lösning för referenstagning i ett Tech-Startup?

Refapp är ett startupbolag under stark tillväxt, som hittills har byggt sin lösning med hjälp av konsulter. Nu är vi äntligen redo att anställa vår första utvecklare som kan lyfta applikationen till nästa nivå. Refapps vision är ”framtidens referenstagning”, dvs att digitalisera, effektivisera och höja validiteten i rekryteringsprocessers referenstagning. Refapps webbaserade verktyg ger användarna full kontroll över referenstagningar. Kraftig tidsbesparing, GDPR-kompatibilitet samt en högre validitet på referenstagningen är några av de vinster digitalisering av referenstagning innebär.

Refapp har i dagsläget ca en interaktion per minut och har redan över 10.000 referenstagningar.

Om rollen
Utvecklingen av applikationen är påbörjad med hjälp av konsultbolag och Refapp söker efter en utvecklare som initialt tar över utvecklingen på egen hand men där målet är att inom närtid bygga ett större team, där du kan vara dess ledare. Delägarskap i bolaget är också en möjlighet på sikt. Här har du chansen att få jobba med ny spännande teknik och sätta din prägel på Refapp. I nära samarbete med kollegor och kunder får du vara med att påverka och att skapa något från grunden.

Applikationen är byggd med följande teknikstack:

  • ReactJS
  • MeteorJS
  • MongoDB
Erfarenheter
För att lyckas i rollen, behöver du ha erfarenhet av programmering (fullstack) av applikationer och där du t. ex har satt upp några ramverk. Vår uppskattning är att 75% av din tid ligger i frontend (React) och 25% i backend (Meteor). Erfarenhet kring dessa ramverk är önskvärd men inte nödvändig. Vi tror du är en mångsidig utvecklare som kanske har kodat backend i Java, Python, Scala, Clojure eller något annat programmeringsspråk inom webbteknologi och du gillar att lära dig nya tekniker. Erfarenhet av något av de moderna javascriptramverken ser vi dock ett krav.

Som person är du positiv, driven och engagerad. Du är en problemlösare med utmärkt kommunikationsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Flytande tal och skrift i svenska och engelska är ett krav.

Om Refapp
Refapps bolagsnamn är Talentwise AB och grundades 2017 av entreprenören Philip Sjögren tillsammans med IT-konsultbolaget Findwise grundare Urban Hedström och Bengt Rodung. Philip och övriga anställda har en lång erfarenhet av rekryteringsbranschen där affärsidén för Talentwise är att bidra i den digitala transformation branschen går igenom. Refapp är bolagets huvudprodukt. Kontoret ligger i centrala Göteborg vid Ullevi. Läs mer på www.refapp.se

Ansök nu!
I denna rekrytering samarbetar Refapp med Dfind IT. Du söker tjänsten via registrerat CV på www.dfind.se/it. Vi arbetar med löpande urval så dröj inte med din ansökan.

Frågor gällande tjänsten besvaras av philp@refapp.se eller 0709-207011.

Ort: Göteborg
Uppdragsgivare: Talentwise AB
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Organisations-/företagsbeskrivning:

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.

Alla som arbetar hos oss är specialister på IT-kompetens. Vi anställer enbart engagerade människor med rätt attityd som stöder våra värderingar: Passion & Simplicity. Vi tror att engagemang och enkelhet är vägen till en bra framtid för våra kandidater och våra kunder - en framtid där vi kan hjälpa fler att lyckas.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Keywords: React, Meteor, ReactJS, MeteorJS, HTML5, CSS3, Node, ExpressJS, MongoDB, startup, HR tech, Staffing, Recruitment, reference check, automated reference check, digital referenstagning