Javautvecklare i Stockholm

Publicerad:
2018-08-14
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Systemutvecklare
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201147603
Sista ansökningsdag:
2018-08-31
Kontakt:
Jessica Bergström
Telefonnummer:
0733158555
Javautvecklare till Polystar
Vi söker java-utvecklare som delar vår passion för telekommunikation och vill vara del av vår utvecklingsavdelning i Stockholm. Vi utvecklar framtidens analysverktyg och komplexa produkter inom mobil telekom. Hos oss får du jobba i tvärfunktionella team och ta del av hela utvecklingskedjan från kravställning till färdig produkt.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som systemutvecklare deltar du i utvecklingen av affärs- och prestandakritiska system för analyser av mobila kommunikationsnät. Vi arbetar med den senaste tekniken och standarderna och befinner oss i den absoluta framkanten av telekombranschen. Våra system är i världsklass och vi lägger stort fokus på prestanda och skalbarhet. Våra system hanterar 100-tals miljarder transaktioner varje dag, över hela världen. Vi arbetar agilt i tvärfunktionella team om ca 5-10 personer med scrumbaserad utvecklingsmetodik där mycket frihet och ansvar ligger på teamet.

Din profil
Vi söker dig som är en erfaren senior Javautvecklare (Java SE) och som är intresserad av systemutveckling samt av telekom och dess bakomliggande tekniker såsom signalering, protokoll och mobilnät (t.ex. LTE, VoLTE, IMS).

Har du dessutom kunskaper kring kommunikationsprotokoll, flertrådade distribuerade system, realtidssystem, nätverksprogrammering och databaser är det meriterande.

Du trivs med att arbeta i en kreativ, förändringsdriven och inte minst teknikintensiv organisation. Du är initiativrik och ser möjligheter och lösningar med vår teknik och våra produkter. Du har förmåga att samarbeta i team och driva arbetet framåt. Dessutom har du en ödmjuk och prestigelös attityd där du gärna delar med dig av din kunskap till dina kollegor. Hos oss får du möjlighet att ta ansvar och utvecklas vidare. Du kommer att arbeta på vårt nybyggda huvudkontor i Hammarby Sjöstad.

Låter detta intressant för dig? Vi ser fram emot att höra av dig!
I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. Ansök om tjänsten via www.dfind.se/it/. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jessica Bergström, jessica.bergstrom@dfind.se (0733 158 555). VI arbetar löpande med urvalet och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Pga semestertider besvaras frågor säkrast från 8 augusti.

Polystar is a privately owned company, operating in an innovative and international environment. Our products are at the forefront of mobile technology and network intelligence. Polystar head office is in Hammarby Sjöstad, Stockholm, Sweden.