Javautvecklare till Caspeco i Uppsala!

Publicerad:
2019-04-17
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Java-utvecklare
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201202123
Sista ansökningsdag:
2019-04-30
Kontakt:
Fredrik Svensson
Vi söker en utvecklare med kunskaper inom Java till vårt utvecklingsteam för Kassa!

Caspeco - en enklare väg till lönsamhet

Caspeco är besöksnäringens affärssystem. Våra nytänkande lösningar täcker hela kedjan från bokning, beställning och betalning till schemaläggning, tidsredovisning, lönesystem och kraftfulla, lättanvända analysverktyg som ger full kontroll på verksamheten, i realtid, i mobilen.

I våra moderna kontorslokaler mitt inne i Uppsala centrum, ett stenkast från Centralstationen, sitter vi idag ca 70 medarbetare. Även om vi växer så det knakar har vi lyckats behålla känslan av ett litet och familjärt företag. Vi arbetar tätt tillsammans där alla blir sedda och ingen lämnas utanför. För att kunna prestera på topp är det viktigt att ha roligt på vägen, därför hjälper vi varandra och skulle vi köra fast utmanar vi varandra på rundpingis, biljard eller drar kanske några riff i vår alldeles egna musikstudio.

Vi söker medarbetare som gillar utmaningen i att förändra arbetssätt och skapa förutsättningar med nya tankesätt i en bransch som ofta tycker att "det är väl bra nog som det är".

Om rollen
Att jobba på Caspeco innebär att jobba i ett väldigt flexibelt team i en platt organisation. Caspeco är mycket utvecklartätt och de flesta besluten kring allt från plattformar, ramverk och teknologier till arkitektur och infrastruktur tas ute i teamen, och där tror vi att du kommer att ha ett övergripande ansvar.

I rollen som utvecklare är du en viktig medarbetare i backendutvecklingen av våran molnbaserade beställnings- och betalningslösning för besöksnäringen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom data-/systemvetenskap eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av utveckling eller har jobbat något år med Javabaserade system.

Tekniker och plattformar som det är bra om du har koll på eller intresse av att lära dig bemästra är Java EE, JBoss, Maven och MongoDB.

Som person tycker du om att arbeta i team, där du gärna delar med dig av dina kunskaper men även tycker om att lära dig nya saker och ständigt utvecklas. Du kommer att jobba med en agil utvecklingsmodell med andra utvecklare och testare så du måste tycka om att arbeta i grupp men även kunna ta eget ansvar.

Vi lägger stor vikt vi personlig lämplighet och ser gärna att du har en välutvecklad kommunikativ förmåga då du kommer ha kontinuerlig kontakt med flera funktioner i verksamheten. Du är strukturerad och noggrann i ditt arbete och brinner för tekniska lösningar.

Ort: Uppsala

Sista ansökningsdag: I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. Varmt välkommen med din intresseanmälan via platsannonsen på dfind.se/it snarast eller senast 30 april 2019.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fredrik Svensson på 0733-57 00 71.