Jr onsitetekniker med körkort till FMV i Stockholm

Publicerad:
2018-07-12
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
1st line support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201162810
Sista ansökningsdag:
2018-08-31
Kontakt:
Joanna Hansson
Är du i början av din IT-karriär och vill få in en fot i branschen? Är du en strukturerad och positiv person med IT-intresse? Då ska du fortsätta läsa!

Som konsult hos Dfind IT har du fantastiska karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig en stabil tillsvidareanställning med goda utvecklingsmöjligheter för dig som visar driv och intresse. Att jobba som konsult hos Dfind IT är ett utmärkt sätt att bygga på sitt CV med olika kompetenser inom IT. Vi jobbar med både stora som små kunder inom många olika branscher vilket gör att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och varierade uppdrag på olika platser i Stockholm.

Just nu söker vi dig som vill börja din karriär som onsite-tekniker för uppdrag hos en kund som är en av Sveriges största myndigheter, FMV. Försvarsmakten (FMV) är en mycket attraktiv arbetsgivare och det är mycket meriterande att kunna sätta dem på sitt CV. Du kommer att vara anställd av Dfind IT och arbeta på ett längre uppdrag hos kund.

Du som söker är en person som är intresserad av att jobba inom IT och har sysslat en del med datorer och teknik. Som person är du trevlig och social. Eftersom du kommer jobba som konsult för Dfind IT är det viktigt att du kan representera Dfind IT på ett bra sätt ute hos kunderna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Stödja slutanvändare av myndighetens lednings- och informationssystem med hjälp av tillgängliga verktyg och telefonsupport.
 • Registrera, uppdatera och dokumentera information i funktionens stödsystem.
 • Bevaka att ärenden åtgärdas inom aktuella tidsramar samt att återrapportering sker till kund.
 • Stödja användare avseende login- och kontohantering för myndighetens lednings- och informationssystem med hjälp av tillgängliga verktyg och telefonsupport (Service Desk).
 • Utöva lokal support genom felsökning, byte och installation utav hårdvara och mjukvara.
 • Nyinstallation och oroinstallation via RIS och koppling av nätverksuttag är andra uppgifter som förekommer samt felsökning, byte och installation av konferensrumsutrustning och uppsättning av övnings/utbildningsmiljöer (på plats).

Kvalifikationer

 • Godkänd gymnasieutbildning
 • B-körkort
 • Goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift
 • Grundkunskaper om relevant hårdvara och programvara, PC, kringutrustning och operativsystem

Meriterande

 • Kunskaper och erfarenhet av Försvarsmaktens IT-infrastruktur
 • Kunskap om ITIL
 • Arbetslivserfarenhet inom IT-support

Personliga egenskaper
Som person är du trevlig och social. Du är positiv och du tycker om att träffa nya människor. Du kan både arbeta tillsammans i en större grupp och självständigt på ett engagerat, proaktivt, strukturerat och noggrant sätt där eftersträvan är att nå resultat av hög kvalité. Du kommer att få lära dig nya saker och utmana dina kunskaper.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Uppdragsgivare: Dfind IT

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Ansök snarast eftersom vi intervjuar kandidater löpande. Start så snart vi hittat rätt person

För information: joanna.hansson@dfind.se

Organisations-/företagsbeskrivning

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver. Alla som arbetar hos oss är specialister på IT-kompetens. Vi anställer enbart engagerade människor med rätt attityd som stöder våra värderingar: Passion & Simplicity. Vi tror att engagemang och enkelhet är vägen till en bra framtid för våra kandidater och våra kunder - en framtid där vi kan hjälpa fler att lyckas.

Keep Improving.