Junior Frontend-utvecklare till Tahoe Solutions! i Malmö

Publicerad:
2018-02-23
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Utveckling
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201126998
Sista ansökningsdag:
2018-03-23
Kontakt:
My Kellner
Telefonnummer:
0703709688
Är du på jakt efter nya utmaningar? Har du 1-3 års erfarenhet av Frontend utveckling med Typescript och React bör du nu ta nästa steg i din karriär! Tahoe Solutions söker en ny och hungrig medarbetare till deras team i Västra Hamnen, Malmö!

Tahoe Solutions är ett mjukvaruföretag som erbjuder smarta produkter och paketerade lösningar för intranät, ledningssystem, ärendehantering och projekthantering baserade på Microsoft SharePoint och Azure.

Vi har en stadigt ökande efterfrågan på våra vinnande, användarvänliga och moderna produkter vilka används av en snabbt växande mängd företag och organisationer över hela Norden. Vi behöver därför omgående komplettera vårt utvecklingsteam med fler medarbetare.

Är du vår nästa stjärna?
Vi söker dig som helst har 1-3 års erfarenhet av frontend utveckling och som vill vara en del av ett mindre bolag där du kan vara med och påverka.

Din specialitet är Typescript och React och du kan HTML och CSS flytande. Som front end-utvecklare vet du att gränssnittskod av hög kvalitet är en viktig del av användarupplevelsen.

Du har en känsla och förståelse för användbarhet och gränssnitt och intresserar dig för designen av detta. Besitter du även teknikkunskaper inom backend utveckling finns det möjligheter att bidra även där. Detta är din chans att utvecklas tillsammans med ditt teknikintresse! Dessutom har vi schyssta anställningsvillkor, bra pension, suveränt friskvårdsbidrag och Malmös bästa utsikt!

Ansök nu!
I denna rekrytering samarbetar Tahoe Solutions med Dfind IT. Vi arbetar med löpande urval så dröj inte med din ansökan. Du söker tjänsten på http://www.dfind.se/it. Vid frågor kontakta Mustafa Lazem på mustafa.lazem@dfind.se eller My Kellner på my.kellner@dfind.se

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Ort: Malmö
Arbetsgivare: Tahoe Solutions AB
Startdatum: Snarast, med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid