Junior IT-arbetsplatstekniker till Dfind IT i Linköping

Publicerad:
2017-04-24
Ort:
Linköping, Östergötlands län
Kategori:
Användarsupport
Omfattning:
Heltid
Referensnummer:
201044636
Kontakt:
Penny Fielder
Vi söker dig som nyligen har avslutad gymnasieutbildning inom IT och vill utveckla dina kunskaper inom IT. Det här är en perfekt ingång till IT-världen för dig som vill lära dig mycket om stora och komplexa IT-miljöer och gillar att hjälpa andra. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att
- Utöva lokal support genom felsökning, byte och installation utav hårdvara och mjukvara.
- Ny- och ominstallationer samt koppling av nätverksuttag
- Felsökning, byte och installation av konferensrumsutrustning och uppsättning av övnings/utbildningsmiljöer (på plats)

Om du är glad, positiv och självgående är det dig vi söker. Vi ser att du har en nyfikenhet och stark vilja att lära dig mer inom IT. Ifall du dessutom är träningsintresserad så finns det möjlighet till 3 timmars fysträning på gym under arbetstid på arbetsplatsen.

Uppdragsgivare: Dfind IT

Ort: Linköping

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kontakta konsultchef Penny Fielder på penny.fielder@dfind.se eller 0725-08 33 98.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult