Junior IT-support / 1st line support i Göteborg

Publicerad:
2018-07-09
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
1st line support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201161181
Sista ansökningsdag:
2018-07-24
Kontakt:
Henrietta Bolander
Är du i början av din karriär inom IT? Är det du som får hjälpa till med kraschade datorer för vänner & familj? Är du ute efter en tjänst med härliga kollegor och trevlig stämning? Ja, men då är det dig jag vill snacka mer med!

Just nu söker vi på Dfind IT dig med ett stort IT intresse och en god kunskap kring både hård- och mjukvara för en roll som 1st line support.

Vår kund jobbar i en väldigt stor miljö med många användare, där blir du den första instansen som de kontaktar för hjälp med sina problem. Främst kommer du att supportera interna applikationer och även hantera användarnas konton i Active Directory.

Som ny har du en upplärningsperiod om två veckor där du får dels utbildning i de system du ska använda men också sitta med vid sidan av dina kollegor för att ta del av det dagliga arbetet.

Du blir en del av ett team om 24 personer där alla trivs med att jobba i team och drar nytta av varandras kunskaper och erfarenheter. Det är ett gäng med härlig stämning och go jargong!

För tjänsten blir du en del av vårt konsultteam och kommer att ha en dedikerad konsultchef som vill att du ska trivas och känna dig trygg.

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Sista ansökningsdag: 2018-07-24

För information om tjänsten: Henrietta.bolander@dfind.se

Kvalifikationer:

Skall-krav:

• Gymnasieutb. inom it eller likvärdig utbildning. Goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativ system, nätverk samt informationssäkerhet. Samt grundläggande kunskaper i MS Office.

• Svenska i tal & skrift

Har du dessutom erfarenhet av IT-support är detta mycket meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi tror att du har en personlig mognad och känner dig trygg i dig själv. Du ser det som en självklarhet att ta ansvar för ditt arbete, och är angelägen om att nå resultat och att är noggrann. Du trivs med att jobba i team och tycker om att dela med dig och lära av andra.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Observera att för uppdraget kommer ett registerutdrag genomföras.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.