Junior IT-tekniker

Publicerad:
2019-04-09
Ort:
Västerås, Västmanlands län
Kategori:
Övrigt
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201206674
Sista ansökningsdag:
2019-04-26
Kontakt:
Mari Larsson
Junior IT Tekniker - Hilton Food Group

Vi sätter ihop ett nytt, starkt IT Team till ett utmanande arbete i ett internationellt sammanhang. Är du i början av din yrkesbana och vill växa hos oss så kan du vara den vi söker!

Om rollen

Som junior IT tekniker hos oss på Hilton Food Group kommer du ingå i teamet som har helhetsansvar för våra IT-miljöer där vi arbetar med drift och underhåll av lokal mjuk- och hårdvara, användarstöd, förvaltning och daglig drift av vårt affärssystem SAP R/3 samt MS SQL.

Du kommer att ha ett varierat arbete med fokus på problemlösning och service där uppgifterna är incidenthantering, utrullningar, hårdvaruservice, hantera licenser och behörigheter.

Vi ser att du är en nyfiken person som gillar att leta efter ständiga förbättringar och du kommer att vara delaktig i olika projekt. Du jobbar tillsammans med ditt team på tre personer som har ett nära samarbete med vår globala IT organisation.

Kompetens & Personlighet

Vi söker dig som brinner för IT. Du har lätt att lära dig nya saker, är serviceinriktad och engagerad i ditt arbete. Din sociala förmåga är god och du har inga problem med att arbeta båda självständigt samt i team. Att arbeta lösningsorienterat är en styrka hos dig.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Förutom att du har ett stort IT och teknikintresse, tycker du att det är roligt att vara delaktig i att skapa nytta i våra ständigt pågående förbättringsarbeten för våra interna affärsprocesser. Du är bra på att kommunicera och skapa nya kontakter.

För att lyckas i rollen bör du ha:

  • Gymnasial utbildning inom IT/Teknik
  • Minst 1 års yrkeserfarenhet inom området
  • Övergripande IT-kunskap inom: Microsoft office, Windows, klienthantering med mer
  • Erfarenhet av SAP, MS SQL, Active Directory
  • Flytande i tal & skrift på Svenska & Engelska
  • körkort
Vi välkomnar dig till vårt team med engagerade kollegor och en arbetsplats med gemenskap mellan avdelningarna. Vi har ett utvecklat utbildningsprogram med möjlighet till certifieringar inom intressanta områden så som Cisco, VMware och Microsoft. Dessutom erbjuder vi förmåner som friskvård, subventionerad lunch i vår egen restaurang, fri parkering med möjlighet till motorvärmare och många fler förmåner.

Omfattning: Heltid

Ort: Västerås

Uppdragsgivare: Hilton Food Group

Din ansökan: I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta mari.larsson@dfind.se Vi arbetar löpande med urvalet skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, senast den 26 mars 2019

Start: Omgående

Om arbetsgivaren

HFG Sverige AB är en del av Hilton Food Group Plc noterat på LSE. Vi producerar konsumentpackade färskvaror och då främst konsumentpackat kött, ett område som vi leder utvecklingen inom. Vi levererar från våra toppmoderna anläggningar runt om i världen till ledande kedjor inom detaljhandeln. Idag arbetar 220 personer på HFG Sverige, vi är ett dynamiskt och framåtsträvande företag. Vår produktionsanläggning i Västerås står för god kvalitet och innovation. Vi producerar 5,8 miljoner portioner mat varje vecka.
IT-avdelningens främsta uppgift är att säkerställa att all vår IT-infrastruktur fungerar och att vi supporterar alla avdelningar. Verksamheten förväntar sig att vi ska hålla en hög nivå gällande driftsäkerhet.