Junior mjukvaruutvecklare mot inbyggda system

Publicerad:
2018-10-19
Ort:
Jönköping, Jönköpings län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Systemutvecklare
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201131037
Sista ansökningsdag:
2018-11-10
Kontakt:
Johanna Johansson
Vill du vara med och utveckla framtidens intelligenta maskiner? Vill du stärka din kompetens genom att arbeta i en tekniskt komplex miljö? Vill du dessutom vara en del av ett team bestående av kompetenta kollegor som har roligt på jobbet?

Då har vi tjänsten för dig!

Arbetsbeskrivning
Som mjukvaruutvecklare på Husqvarna kommer din främsta arbetsuppgift vara att arbeta med hårdvarunära programmering av robotgräsklippare. Du kommer att jobba med C-programmering i Eclipse-miljö.

Du blir del av avdelningen E&S Robotics, som idag består av ca 55 duktiga kollegor och befinner sig i expansiv fas. Avdelningen består i sin tur av ett antal scrum team med 4-7 personer som arbetar enligt scrum liknande metodik där det löpande arbetet delas upp i sprintar. Rollen handlar om att förstå den tekniska miljön och göra allt från att uppdatera drivrutiner, testning, utveckla algoritmer osv. Majoriteten av jobbet innefattar nyutveckling och en mindre del förvaltning.

Tjänsten är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Dfind IT och arbeta som konsult hos Husqvarna. Uppdraget är på heltid med start så snart som möjligt och sträcker sig 6 månader. Efter detta är ambitionen att du blir anställd direkt hos Husqvarna, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Vem är du?
Du har en relevant högskoleutbildning inom t.ex. inbyggda system, robotik, teknisk fysik eller annan utbildning som kan anses som relevant för rollen och därmed fått kunskap inom C-programmering.

I och med att du kommer att jobba i team så har du en god samarbetsförmåga. Då man i rollen som mjukvaruutvecklare kan stöta på problem som det inte finns något svar på idag, så ser vi att du är kreativ och initiativtagande som person.

Det viktigaste av allt är att du har ett brinnande intresse för teknik och vill vara en del av den spännande resan framöver att utveckla nya intelligenta maskiner.

Om Husqvarna Group
Husqvarna Group is a world-leading producer of outdoor power products for garden, park and forest care. Products include chainsaws, trimmers, robotic lawn mowers and ride-on lawn mowers. The Group is also the European leader in garden watering products and a world leader in cutting equipment and diamond tools for the construction and stone industries. The Group’s products and solutions are sold under brands including Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah and Diamant Boart via dealers and retailers to consumers and professionals in more than 100 countries. Net sales in 2017 amounted to SEK 39 billion and the Group has more than 13,000 employees in 40 countries.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Husqvarna AB med Dfind IT AB. Om du har frågor om rollen, vänligen kontakta Johanna Johansson på johanna.johansson@dfind.se eller 0708 – 25 71 13. Urval sker löpande så, så varmt välkommen med ansökan redan idag.

Om Dfind IT
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi blandannat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.