Junior nätverkstekniker för långsiktigt uppdrag i Stockholm

Publicerad:
2018-10-01
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Nätverkstekniker
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201153080
Sista ansökningsdag:
2018-10-31
Kontakt:
Joanna Hansson
Dfind IT söker dig som vill starta din karriär inom nätverk och kommunikation. Vi söker ett flertal juniora nätverkstekniker till uppdrag hos en av våra kunder. Uppdraget går ut på att hantera nätverkslösningar och se till att de är funktionella hos kunden. Vi vill att du gärna har erfarenhet i rollen som nätverkstekniker och är van vid att båda hantera driftsrelaterade frågor och arbeta med installation och konfiguration av nätverk. För uppdraget ser vi att du har någon typ av utbildning med inriktning mot nätverk. Tjänsten kräver svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi vill se att du är en driven person som brinner för teknik men samtidigt är öppen och kommunikativ med kunder, kollegor och chefer. Det är fördelaktigt om du har ett positivt förhållningssätt och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Vid urvalet värderas personlig lämplighet högt.

Uppdragsgivare: Dfind IT
Ort: Stockholm
Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer sker löpande så ansök till tjänsten redan idag!

För information: Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig kontakta joanna.hansson@dfind.se eller dennis.wallerstrom@dfind.se

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier. Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.

Keep Improving.