Junior .NET-utvecklare i Uppsala

Publicerad:
2018-09-07
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
.Net Developer
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201170728
Sista ansökningsdag:
2018-09-30
Kontakt:
Olivia Wijkmark
För kunds räkning söker vi nu ytterligare en duktig systemutvecklare i början av sin karriär. Har du erfarenhet av .NET/C# och vill vara med på en spännande resa där du får möjlighet till stor frihet och utrymme att påverka ditt eget arbete, ansök då redan idag!
I din roll som utvecklare får du arbeta i ett team som tar helhetsansvar för sin leverans, och i arbetet ingår både förstudier, utveckling och förvaltning.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i en öppen och prestigelös organisation med bra gemenskap. Samarbete, kommunikation och snabb feedback är ledord som du, precis som vi, håller högt. Du kommer gärna med idéer och är en lagspelare som gillar att hjälpa andra att bli bättre och får saker att hända.

Detta är initialt ett konsultuppdrag via Dfind IT med mycket goda möjligheter till anställning direkt hos kund efter avslutat uppdrag.

Din profil:
Du bör ha relevant utbildning inom t.ex. data- och systemvetenskap samt ett eller ett par års erfarenhet av utveckling i .Net/C#

Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Olivia Wijkmark, olivia.wijkmark@dfind.se

Ort: Uppsala

Omfattning: Heltid

Varmt välkommen med din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.