Junior Onsitetekniker till Garantum! i Stockholm

Publicerad:
2018-05-22
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
IT-support
Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Rekrytering
Referensnummer:
201143222
Sista ansökningsdag:
2018-05-26
Kontakt:
Louise Nachtweij
Garantum, en nordisk sparkoncern drivet ur behovs- och individanpassad rådgivning med innovativa och konkurrenskraftiga placeringslösningar som nås via en modern investeringsplattform. I koncernen ingår flertalet bolag som var och en är ledande inom bl.a. strukturerade placeringar, fondförvaltning och finansiell rådgivning. Antalet anställda uppgår till över 200 personer i Sverige, Norge och Finland. Koncernens huvudkontor ligger i moderna lokaler vid Norrmalmstorg i Stockholm.

Arbetsuppgifter
I rollen som supporttekniker kommer dina arbetsuppgifter bland annat att inkludera:

  • Underhåll av systemen, t.ex. läsa loggar och hantera konton.
  • Support på plats för användare på kontoret med dagliga tekniska problem.
  • Ge introduktioner och vägledning om PC, programvara och annan nödvändig IT-utrustning (inklusive nätverks- och konferenssamtalslösningar).
  • Utföra felsökning för att diagnostisera och lösa problem med mjukvara och maskinvara.
Du ingår i ett team bestående av två personer samt ha daglig kontakt med företagets anställda, konsulter och systemleverantörer. Vidare har du själv möjlighet att forma rollen utifrån erfarenhet och intresse, goda utvecklingsmöjlighet finns för rätt person som visar framfötterna och tar initiativ.

Vem är du?
Vi söker dig som är van vid att arbeta med Microsofts produkter ur ett felsökningsperspektiv. Vidare brinner du för att ge användarna bästa tänkbara stöd och service samt är prestigelös och pragmatisk vad gällande arbetsuppgifter. Dessutom har du ett intresse av att vilja lösa problem på egen hand. Naturligtvis är du vetgirig och intresserad av vår verksamhet. Du kan uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Garantum med Dfind IT. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Louise Nachtweij på louise.nachtweij@dfind.se, 070-367 52 64.

Urval sker löpande och alla ansökningar behandlas konfidentiellt.