Junior Solution Engineer Crypto till SEB! i Solna

Publicerad:
2018-05-21
Ort:
Solna, Stockholms län
Kategori:
Drift
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201149764
Sista ansökningsdag:
2018-06-21
Kontakt:
Louise Nachtweij
Brinner du för IT-säkerhet och vill jobba med en bredd av kryptografiska teknologier och lösningar, samt bli en viktig del i att bygga kryptohantering på en ledande nordisk bank? SEB söker nu en junior Solution Engineer med kryptofokus som vill vara med på deras spännande resa!

Vad vi erbjuder
I din roll som Junior Solution Engineer Crypto kommer du att tillhöra IT Operations som arbetar med drift och övervakning av SEB:s IT-tjänster. Vi ansvarar både för egna leveranser och för de tjänster som levereras av våra partners. Vårt fokus är att leverera det vår affär behöver genom att arbeta agilt och stötta utvecklingen av SEB:s tjänster till kunder och partners på ett säkert sätt.

Du kommer att vara en del av ett mycket motiverat team på 5 personer som arbetar i ett högt tempo. Som medarbetare i krypto-teamet kommer du att tillhandahålla kryptografiska tjänster till SEB:s infrastruktur och applikationer. Detta inkluderar incident- och problemhantering (driftsövervakning), stödja plattform- och applikations-ägare samt IT-säkerhetsincident teamet (CSIRT).

Vad vi söker
Vi söker dig som är engagerad, ödmjuk och har en vilja att lära och ta ansvar för din egen utveckling. Du är lösningsorienterad och trivs med att arbeta i team och har stor drivkraft och social förmåga. Vidare har du ett stort intresse för IT-säkerhet.

Du har, eller tar inom kort, en examen som systemvetare, civilingenjör eller motsvarande teknisk utbildning. Vi värdesätter erfarenhet från arbete inom IT, teknik och/eller bank- och finanssektor, dock ser vi att du har arbetat max ett år efter dina studier. Du är flytande i engelska och svenska i tal och skrift.

Vill du ansöka? Härligt!
Rekryteringen görs i samarbete med Dfind IT. Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Vi ser fram emot din ansökan!

Om du har frågor, kontakta Louise Nachtweij louise.nachtweij@dfind.se eller på mobil: 070-367 52 64.

Ort: Solna, Arenastaden