Junior Supporttekniker till offentlig verksamhet i Linköping

Publicerad:
2017-05-19
Ort:
Linköping, Östergötlands län
Kategori:
Användarsupport
Omfattning:
Heltid
Referensnummer:
201021604
Kontakt:
Penny Fielder
Telefonnummer:
0725-25 33 98
Dfind IT söker för kunds räkning en junior supporttekniker med god känsla för service. Du kommer att arbeta i vår kunds helpdesk och då du svarar på supportärenden från kunder. I rollen som supporttekniker arbetar du med att ta emot inkommande samtal där du löser kundens problem genom vägledning eller fjärrstyrning.

Uppdragsgivare: Dfind IT

Ort: Linköping

Omfattning: Tillsvidareanställning, heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kontakta Penny Fielder på penny.fielder@dfind.se eller 0725-08 33 98.

Kvalifikationer:
Vi ser att du som söker är i början av din IT-karriär och har en övergripande IT-kunskap. I denna roll har du mycket kundkontakt och ska därför ha en god pedagogisk förmåga. Du har en gymnasial utbildning med god svenska både i tal och skrift samt en god kommunikativ förmåga. Minimikrav på svenska är nivå C1.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.