Junior systemutvecklare till Läkemedelsverket i Uppsala

Publicerad:
2018-04-24
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Systemutvecklare
Omfattning:
Full time
Anställningsform:
Rekrytering
Referensnummer:
201140722
Sista ansökningsdag:
2018-05-13
Kontakt:
Fredrik Svensson
Vill du arbeta med systemutveckling i team och bidra till folk- och djurhälsan, hälso- och sjukvården, den medicinska forskningen och industrin i Sverige och Europa? Läkemedelsverket är en kunskapsintensiv myndighet som erbjuder dig intressanta arbetsuppgifter i en spännande och lärorik miljö. Vårt löfte till dig, varandra och alla våra intressenter är öppenhet, professionalism och proaktivitet.

Om tjänsten:
IT-verksamheten drivs utifrån en helhetssyn för att stödja genomförandet av Läkemedelsverkets uppdrag samt samverkan både nationellt och internationellt. Just nu växlar vi upp och befinner oss i en spännande utvecklingsfas med nya arbetssätt och stora förändringar i systemlandskapet där nya tekniska plattformar ersätter de gamla och där vi jobbar tätt tillsammans med kärnverksamheten för att möta framtida behov.

Vår enhet består av ett sextiotal medarbetare fördelade på tre grupper: IT Drift & Support, IT Utveckling och IT Verksamhetsutvecklingsstöd och vi söker nu tre systemutvecklare till gruppen IT Utveckling.

Du kommer i din roll som systemutvecklare att arbeta med såväl nyutveckling, vidareutveckling samt systemförvaltning av olika system på Microsoft-plattformen.

Du ingår i utvecklingsteam tillsammans med andra erfarna systemutvecklare, kravhanterare, verksamhetsspecialister och testare. Ditt team har ett tätt samarbete med andra grupper inom IT och ofta direkt med användare i Läkemedelsverkets kärnverksamhet. Du kommer att delta i allt från kravarbete till testning och driftsättning. Som utvecklare ansvarar du också för att säkerställa förvaltningsbarheten av IT-stöden och se till att adekvat dokumentation underhålls.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning IT eller motsvarande kunskaper samt erfarenhet av systemutveckling i .net.

Det är meriterande om du även har kunskaper i MVC, webb och API-utveckling. Har du även kommit i kontakt med Angular, Selenium, Coypu, Entity Framework, Oracle SQL och Visual Studio, Team Services är även det en merit.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har förmåga att med vilja, engagemang och drivkraft leverera enligt högt uppsatta mål. Du har ett utpräglat lösningsorienterat angreppssätt och ser till systemets hela livscykel. Du är en lagspelare med förmåga att samverka med andra och arbeta effektivt i team. Vidare kan du kommunicera med användare på ett icke-tekniskt språk samt har en god kvalitetskänsla liksom en lyhördhet och servicekänsla. Vi tror även att du är kreativ och vill verka för effektiva sätt att hantera det vardagliga arbetet.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ort: Uppsala

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2018-05-13

För information: I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. Varmt välkommen med din intresseanmälan snarast eller senast 13 maj 2018.

OBS! Sök tjänsten på Läkemedelsverkets hemsida: lakemedelsverket.se/overgripande/Arbeta-hos-oss/

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fredrik Svensson på fredrik.svensson@dfind.se.