Konsultchef till Dfind IT i Linköping

Publicerad:
2018-07-09
Ort:
Linköping, Östergötlands län
Kategori:
Ledning
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201161297
Sista ansökningsdag:
2018-08-31
Kontakt:
Sebastian Dejler
Dfind IT expanderar åter igen och behöver stärka upp teamet med ytterligare en konsultchef! Hos oss får du chansen att bygga upp konsultteam och utveckla affären tillsammans med dina kollegor och våra kunder. Vi har kul på jobbet och hoppas att du vill bli en del av vår framgång.

Om tjänsten
Du kommer att ansvara för det viktigaste vi har på Dfind IT, våra konsulter. Du följer upp dem i deras arbete ute hos våra kunder genom en tät dialog både med konsulten och kunden.

Du deltar aktivt i arbetet med att hitta och attrahera kandidater genom att annonsera, söka, boka och intervjua potentiella Dfind-konsulter. Du deltar även aktivt i att driva kunddialogen och hitta nya affärsmöjligheter hos våra kunder.

I rollen som konsultchef leder och coachar du dina konsulter. Konsultansvaret innefattar bland annat att du arbetar med anställning, utveckling, uppföljning och avveckling av konsulter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från bemannings- och/eller konsultbranschen och som vill fortsätta utvecklas hos oss. Vi söker även dig som vill steget in i denna bransch och få chansen att bygga din erfarenhet hos oss.

Har du tidigare erfarenhet eller ett stort intresse av IT är det mycket meriterande. Det är även till fördel om du tidigare haft personalansvar eller arbetat i en ledande befattning.

I övrigt är du affärsdriven och resultatinriktad med förmågan att tänka strategiskt och fatta snabba beslut.

Vem är du?
För att passa i rollen som konsultchef har du en god social och kommutativ förmåga där du drivs av att samarbeta med kunder, konsulter och kollegor. Du behöver även ha lite ”skinn på näsan” för att kunna hantera de situationer som du ställs inför som personalansvarig och i dialoger med kunder.

Då arbetet innefattar en del administration tror vi att du gillar denna typ av uppgifter samt är strukturerad och noggrann i ditt arbete.

Att jobba hos oss innebär ett högt tempo med många parallella processer i gång samtidigt. Vi tror att du gillar när det händer mycket och där du får vara med att bidra till vårt gemensamma resultat.

Dina personliga egenskaper kommer att vara avgörande i urval och slutgiltigt val.

Varför Dfind IT?
Vi erbjuder dig ett stimulerande, variationsrikt arbete där ingen dag är den andra lik och där du har direkt inflytande på din egen och Dfind IT:s utveckling.

Uppdragsgivare: Dfind IT

Ort: Linköping

Omfattning: Heltid

Mer information om tjänsten: Kontakta gärna Sebastian Dejler (Senior Rekryteringskonsult) på sebastian.dejler@dfind.se alternativt Claes Johansson (Affärsområdeschef) på claes.johansson@dfind.se.

Sista ansökningsdatum: Urval och intervjuer kommer att ske löpande, med reservation för sommar och semestrar.