Koordinerande klientspecialist

Publicerad:
2019-01-30
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Specialist
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201181213
Sista ansökningsdag:
2019-02-28
Kontakt:
Jenny Gottfridsson
Telefonnummer:
0768-546085
Koordinerande klientspecialist med ledarförmåga till Malmö Universitet
Är du en serviceinriktad, driven och strukturerad klientspecialist som är duktig på att leda och entusiasmera ett team? Då är du rätt person för denna tjänst!

Arbetsbeskrivning
Som Klientspecialist på Malmö universitet kommer du att arbeta med att optimera och förbättra våra klientplattformar i ett team som idag består av 4 personer. Arbetet innebär att arbeta både operativt men även strategiskt för att utveckla universitetets klienthantering. Dialog med användare och verksamheten kommer att vara en viktig del för att förstå och fånga upp krav och behov. Tillsammans med andra kommer du att driva och leda utvecklingen av våra tjänster och agera projektledare. Du kommer också att agera tekniskt stöd till systemägare och förvaltare och därmed också delta i det strategiska utvecklingsarbetet av universitetets systemlandskap. I rollen ingår förvaltning av system och säkerhetsarbete som är kopplat till klienthantering.

Anställningen är placerad vid enheten IT-infrastruktur inom IT-avdelningen som tillhör Malmö universitets gemensamma verksamhetsstöd. IT-verksamheten är en integrerad och utvecklande del av universitetets lärandemiljö. Just nu är vi inne i ett intensivt utvecklings- och förändringsarbete och behöver förstärka verksamheten.

IT-avdelningen arbetar med support, drift och utveckling av Malmö universitets gemensamma IT-miljö. Målsättningen är att leverera en modern och funktionell IT-miljö för universitetets studenter och personal.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har relevant utbildning inom IT-området och vi ser gärna att du har erfarenhet från en liknande roll. IT-avdelningen erbjuder både Windows/Mac och arbetsuppgifterna kräver att du har goda kunskaper om centralhantering, med hjälp av verktyg som t ex SCCM eller JAMF och djup kunskap inom minst ett av områdena. Du har vana och erfarenhet från att ha arbetat med större klientmiljöer. Du ska ha goda kunskaper inom Windows och/eller MacOS, applikationspaketering, AD och olika säkerhetslösningar inom området.

Det är meriterande om du dessutom har kunskaper inom Powershell, applikationsvirtualisering, Intune, Azure och erfarenhet av MDM.

Då vi nu utökar vårt redan erfarna team söker vi dig som har stark laganda men som samtidigt vill ta ett ledande ansvar för gruppen i denna koordinerande roll. Som person är du därför drivande, strukturerad och kontaktskapande. Du har förmåga att omsätta behov/krav till hållbara tekniska lösningar och ser till helheten. Genom ditt intresse för omvärlden hittar du nya infallsvinklar för att optimera och effektivisera ditt arbete framåt. Du förväntas vara serviceinriktad och trivas med att arbeta i ett högt tempo. Du har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp, samt behärskar svenska och engelska flytande, i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid ditt personliga engagemang!

Intresseanmälan
I den här rekryteringen samarbetar Malmö Universitet med Dfind IT. Vid frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Jenny Gottfridsson på jenny.gottfridsson@dfind.se, 0768-546085. Vi intervjuar kandidater löpande så skicka in din intresseanmälan redan idag.

Om Malmö Universitet
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt. Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.

Uppdragsgivare: Malmö Universitet
Ort: Malmö
Omfattning: Heltid
Start:
Q1 2019