Kravanalytiker & teknisk projektledare till GS1 Sweden i Stockholm

Publicerad:
2018-07-18
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Specialist
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201152168
Sista ansökningsdag:
2018-08-15
Kontakt:
Marcus Grahn
Är du kravanalytiker eller projektledare som trivs i spänningen mellan affären och IT i en global organisation? Vill du vara med och driva utvecklingen av produkter som hjälper till att digitalisera Sveriges varuflöden? Läs mer!

Kravanalytiker & teknisk projektledare till GS1 Sweden
Vi söker en teknisk projektledare och kravanalytiker som lockas av en bred och omväxlande roll i ett globalt bolag. Hos GS1 ingår du i en världsomspännande företag som utvecklar standarder för varu- och informationsflöden för att effektivisera och förenkla företags affärsprocesser och handel globalt som lokalt.

Om rollen
Som kravanalytiker och teknisk projektledare hos GS1 Sweden erbjuds du en omväxlande roll där du är ”länken” mellan affären och IT. Det innebär att du i det dagliga arbetet översätter verksamhetens behov till tekniska krav och projekt med varierande omfattning. Du kommer dagligen i kontakt med omfattande informationsstrukturer och stora dataflöden. De system som ny- och vidareutvecklas finns huvudsakligen i Azure.

Du har kontinuerlig samverkan med ett flertal interna och externa kontaktytor. Rollen innefattar även manuell testning och acceptanstestning samt att säkerställa kvalitativ teknisk dokumentation. Du stöttar även resten av gruppen, som består av fem seniora kollegor med olika ansvarsområden, med att besvara 2:nd line ärenden.

Din profil
För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har några års erfarenhet som teknisk projektledare och/eller kravanalytiker, gärna nära ett utvecklingsteam. Goda insikter kring att skriva tydliga och kvalitativa kravspecifikationer och kunskap om modellering av affärsprocesser som exempelvis UML är en förutsättning. Du har också en god vana av att arbeta utifrån projektstyrningsmetoder som PMP eller PRINCE2. Förståelse för agila metoder samt erfarenhet av artikelinformation eller branscherfarenhet från retail eller media/bild är meriterande.

Som person trivs du i en föränderlig miljö där du självständigt får diva flertalet projekt. Du är kommunikativ, initiativrik, strukturerad och service minded. På grund av de många lokala och internationella kontaktytor som arbetet innebär behövs goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Intresserad? Ansökan
I den här rekryteringen jobbar vi tillsammans med Dfind IT. Om du har frågor rörande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marcus Grahn via marcus.grahn@dfind.se. Ansök om tjänsten via www.dfind.se/it.

Varmt välkommen med din ansökan - Intervjuer och urval sker löpande.

Ingen produkt är bättre än sin digitala story. Vi hjälper dig att få den berättad.

GS1 Sweden ägs till lika stora delar av Dagligvaruleverantörers Förbund (DLF) och Svensk Dagligvaruhandel (SvDH). Företaget ingår in en världsomspännande organisation som utvecklar standarder för varu- och informationsflöden som effektiviserar företags affärsprocesser och förenklar handel globalt och lokalt. I över 35 år har företagets drivkraft varit att förändra och förbättra företag- och branschers möjlighet att utveckla sina affärer och verksamheter. GS1 Sweden är en del av GS1s globala nätverk med mer än 110 lokala GS1-organisationer i nästan 150 länder. Företaget verkar för att utveckla och sprida globala, branschneutrala standarder och lösningar som förbättrar värdekedjan.