Linux Utvecklare i Stockholms län

Publicerad:
2017-04-03
Ort:
Stockholms län
Kategori:
Utveckling
Omfattning:
Heltid
Referensnummer:
201043547
Kontakt:
Ercan Bahar
Telefonnummer:
0722-467409
Vi gör det möjligt för sjukhus att utföra operationer, vi hjälper vårdpersonal att behandla akuta hälsotillstånd. Våra innovativa och marknadsledande produkter och tjänster bidrar varje dag till att rädda liv över hela världen.
Getinge erbjuder en karriär i en dynamisk och internationell miljö hos ett marknadsledande företag där du kan utvecklas och växa samtidigt som du bidrar till en hållbar sjukvård.

Du får vara med och göra verklig skillnad i människors liv.

SW-UTVECKLARE LINUX PLATTFORM –
VILL DU UTVECKLA PRODUKTER SOM RÄDDAR LIV?
Vi söker nu till vårt utvecklingscentrum i Solna en SW-utvecklare med kunskaper i Linux och open source för inbyggda system.

Detta är en möjlighet fr dig som är driven och teknikintresserad att jobba med spännande medicinteknisk utveckling.

Du kommer att arbeta med de mest avancerade medicintekniska systemen – med produkter som räddar liv. Vi tycker att utveckling av medicinteknik tillför något extra och söker dig som vill bidra till att Getinge fortsätter vara världsledande på respiratorer för intensivvården och anestesimaskiner. Utmaningen är att styra patientens andning på ett säkert och skonsamt sätt – från de minsta förtidigt födda barnen till de största vuxna.

Positionen
Hos oss kommer du att arbeta i ett specialiserat, agilt team med den Linuxbaserade mjukvaruplattformen. Teamet utvecklar och underhåller drivrutiner, bootladdare och SW installers, och levererar SDK (SW Development Kit) till våra applikationsutvecklare.

Plattformen tillhandahåller säkerhetsmekanismer för våra produkter och möjliggör också att vår utrustning kan samverka på ett säkert sätt i de allt mer krävande nätverksmiljöerna på sjukhus runt om i världen.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett genuint intresse både för beprövade lösningar och för det senaste på teknikfronten, t ex är det meriterande om du driver ett privat hobbyprojekt vid sidan av. Du förstår också vikten av god design och testbarhet.

Du är civilingenjör (D, E, F, Y) eller har motsvarande kompetens.

Du har goda kunskaper i C-utveckling, gärna även C++. Om du har erfarenhet av Yocto och Open Embedded är det ett extra plus.

Du har god förmåga att kommunicera och dokumentera på engelska.

Personliga egenskaper
• Du är nyfiken och har ett genuint teknikintresse, både för beprövade lösningar och för det senaste på marknaden.

• Du kan gräva djupt i ett problem, men trivs också i samarbetet i ett agilt team.

Ansökan
Är du intresserad av att bli en del av ett internationellt och marknadsledande medicintekniskt företag vars produkter har stor betydelse för patienter och vårdpersonal runt om i världen? Skicka i så fall din ansökan redan idag.

Denna rekrytering hanterar Dfind IT. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta rekryteringskonsult Ercan Bahar, ercan.bahar@dfind.se 072-246 74 09

Så ansöker du
Du ansöker via knappen nedan. Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med i denna roll. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 4 maj 2017. Vi ser fram emot att höra av dig!

Getinge Group is a leading global provider of innovative solutions for operating rooms, intensive-care units, hospital wards, sterilization departments, elderly care and for life science companies and institutions. With a genuine passion for life, we build quality and safety into every system.
Our unique value proposition mirrors the continuum of care, enhancing efficiency throughout the clinical pathway. Based on our first-hand experience and close partnerships, we are able to exceed expectations from customers – improving the every-day life for people, today and tomorrow.
We employ around 16,000 talented employees across the globe and generate annual sales of about SEK 30 billion.