Managementkonsult till Time Care

Publicerad:
2019-01-23
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Övrigt
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201194113
Sista ansökningsdag:
2019-02-20
Kontakt:
Louise Nachtweij
Har du erfarenhet av bemanningsfrågor och förändringsarbete? Vill du hjälpa Time Cares kunder att få en bättre bemanning?

Om rollen
Time Care söker nu ytterligare en konsult till Management services teamet. I tjänsten ingår att leverera uppdrag såsom schema-/ och verksamhetsanalyser, utbildningsinsatser, projektledning och chefsstöd kopplat till bemanning i personalintensiva verksamheter.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet av projektstöd inom olika förändringsprojekt. Du är väl förtrogen med arbetsrättsliga avtal som påverkar schemaläggning inom vårdsektorn och kunskap inom bemanningsekonomi. Vi ser gärna att du har erfarenhet av analysarbete och rapportskrivning. Du trivs i rollen som workshopledare och utbildare. Det är meriterande om du har haft rollen som konsult eller chef.

Vem är du?
På det personliga planet letar vi efter dig med en social förmåga och är en nyfiken person. Det ligger i din natur att engagera och inspirera andra. Vidare behöver du också kunna arbeta självständigt och ha förmåga att arbeta i flera pågående projekt samtidigt. Vi arbetar med kunders förändringsarbeten och då är det viktigt att kunna förmedla positiv energi till mottagaren för att nå ett bra resultat.

Arbetet innebär en hel del resor i Sverige. Körkort är ett krav.

I denna rekrytering blir du anställd av Time Care.

Om Time Care
Time Care AB är marknadsledande inom området personallogistik d.v.s. produkter och tjänster inom schemaläggning och vikariehantering. Bolaget grundades 1994 och har idag ca 50 anställda med kontor i Stockholm (huvudkontor) och Göteborg. Time Cares kunder finns huvudsakligen inom offentlig sektor men även inom ett flertal andra sektorer. Bolaget har tillväxt och god lönsamhet. Time Care ägs av det engelska bolaget Allocate Software Ltd.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Time Care med Dfind IT. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Louise Nachtweij på louise.nachtweij@dfind.se eller 070 367 52 64. Ansök om tjänsten via www.dfind.se/it . Vi välkomnar din ansökan senast 2019-02-20.