Microsoft Solution Specialist till Recipharm, Jordbro i Haninge

Publicerad:
2018-05-29
Ort:
Haninge, Stockholms län
Kategori:
Specialist
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201151479
Sista ansökningsdag:
2018-06-29
Kontakt:
Marcus Grahn
Söker du en bred roll där du får nyttja dina specialistkunskaper inom Microsofts produktportfölj? Recipharm söker dig som vill utvecklas i en användarnära roll som kombinerar både operativt och strategiskt arbete. Ett flertal spännande projekt ligger i pipen, bland annat att bygga en ny global IT serviceplattform. Är det dig vi söker? Läs mer och ansök idag!

Om rollen
Som Microsoft Solution Specialist ansvarar du för förvaltningsmodellen och utförande gällande Microsoftplattformen samt att ta fram lösningar och implementera kvalificerade lösningar för produktion och kontor, både nationellt och internationellt. Du ansvarar för att driva arbetet med att ta fram och utveckla en teknisk roadmap för bolaget samt vara delaktig i ett flertalet tekniska förändringsprojekt med fokus på användarupplevelsen.

Detta är en självständig roll där du har löpande kontakt med leverantörer och konsulter där du står för kravställning och planering. Här får du möjlighet att söka lösningen och driva de tekniska projekten samt skapa en väl fungerande miljö utifrån bolagets behov baserat på rutiner och processer för dessa.

Teamet IT Infrastructure Services är placerat i Jordbro och består av blandade kompetenser som tillsammans ansvarar för Recipharm Group’s IT strategi samt implementerar och ansvarar för all ny teknologi på Recipharm. Du ingår i ett team om 11 personer och rapporterar till Head of Infrastructure Services.

Din profil
För att bli framgångsrik i rollen sen vi att du har minst fem års erfarenhet av roller som Microsoft Cloud Admin, Microsoft Admin, IT-projektledare eller teknisk projektledare där du också varit involverad i större tekniska Microsoft förändringsprojekt. Vidare ser vi att du har gedigen erfarenhet av flertalet Microsoftprodukter; Active Directory, Azure, EMS, Office 365 och/eller Windows 10. Du som person är nyfiken och triggas av att komma med tekniskt hållbara lösningar. Du är van att prioritera, skapa struktur och driva förändringar.

Meriterande om du har erfarenhet från företag med egen produktion samt har arbetat utifrån ITIL, PMP, PRINCE2 eller agila arbetsmetoder. Vidare har du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Intresserad? Ansökan
Är du intresserad av att bli vår nya kollega är du välkommen med din ansökan snarast. Tjänsten I den här rekryteringen jobbar vi tillsammans med Dfind IT. Om du har frågor rörande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marcus Grahn via marcus.grahn@dfind.se. Ansök om tjänsten via www.dfind.se/it.

Varmt välkommen med din ansökan - Intervjuer och urval sker löpande.

Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API: er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och finns på ett 30-tal platser, både kontor, utvecklings- och tillverkningsanläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.