Mjukvarutestare till Tunstall AB i Malmö

Publicerad:
2018-03-12
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Utveckling
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201124834
Sista ansökningsdag:
2018-04-09
Kontakt:
Sylvia Juhl
Telefonnummer:
0724-510612
Tunstall är inne i en förändrings- och omstruktureringsfas i takt med att omvärlden och marknaden förändras.

Tunstall ligger långt fram i branschutvecklingen vad gäller produktutveckling och teknisk kompetens, men även ur ett globalt marknadsperspektiv är den Nordiska regionen intressant avseende samhällsfunktioner för social omsorg och välfärd. Kunderna finns i nuläget främst inom kommunal/offentlig äldrevård men det finns även en stor framtida tillväxtpotential inom hälsovård/landsting, den privata vårdsektorn (B2B) och inom konsumentmarknad (B2C).

Som medarbetare på Tunstall får du ett tydligt mandat, frihet under ansvar samt stora möjligheter att påverka och bidra med egna idéer. Vi söker dig som ser möjligheter, vill vara med och påverka, genom at dela med dig av din erfarenhet, ditt engagemang och ditt driv. Våra anställda är vår viktigaste resurs!

Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och lösa en av vår tids stora samhällsutmaningar – den åldrande befolkningen – och samtidigt arbeta med innovativ teknik i ett snabbt växande team? På Tunstall i Malmö utvecklas världsledande tekniska lösningar, t ex en molnplattform för Connected Care & Health baserad på IoT. Kom och var med oss på denna spännande resa! Tunstall har utveckling i England, Spanien, Sverige (Malmö) samt Danmark. Vi behöver nu stärka upp vårt utvecklingsteam med en mjukvarutestare med erfarenhet av både manuell och automatiserad testning på vår utvecklingsavdelning i Malmö. Du blir en del av ett drivet team med stort kund- och leveransfokus och får stor möjlighet att påverka.

Utbildning/Erfarenhet
Du bör ha en högskole- eller civilingenjörsutbildning med inriktning data, systemvetarutbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har minst tre års erfarenhet inom test, men vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper än antal års arbetslivserfarenhet.

Du uppfyller nedan kompetenskrav:

 • Erfarenhet av manuell-, automatiserad- och prestandatestning på enhets-/systemnivå
 • Erfarenhet av att testa webb- och mobila applikationer
 • Programmeringskunskaper i t.ex. C#, JavaScript
 • Insikt i databashantering, du kan sätta samman grundläggande SQL queries
 • Praktisk erfarenhet av t.ex. Selenium, SoupUI, Postman
 • Förståelse för continuous integration verktyg (som t.ex. Jenkins, VSTS) samt Git
 • Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat
   Är du den vi söker?
   För att trivas hos oss bör du ha ett brinnande intresse för teknik och att skriva bra och snygg kod, men samtidigt intressera dig för tillämpningen av tekniken. För att lyckas i rollen tror vi att du är social och trivs med många kontaktytor, har glimten i ögat och rör dig obehindrat i både informella och professionella sammanhang. På Tunstall kommer du att ingå i ett väl sammansvetsat team där atmosfären är öppen och dina personliga egenskaper värdesätts minst lika högt som din tekniska kompetens. Du är noggrann, strukturerad, prestigelös och inte rädd för att hugga i när det behövs. Du är en nyfiken person som gillar att interagera och kommunicera med olika grupper och individer. Hos Tunstall står slutanvändaren i centrum och vi arbetar i en prestigelös miljö där medarbetarnas olikheter berikar verksamheten.

   För rätt person erbjuder Tunstall AB ett spännande arbete med den senaste tekniken, ett positivt arbetsklimat och goda utvecklingsmöjligheter.

   Om Tunstall
   Tunstall är ett brittiskt världsledande företag inom trygghetsteknik och systemlösningar som underlättar och förbättrar vård och omsorg av äldre, funktionshindrade och kroniskt sjuka. Företaget grundades i Storbritannien 1957 och är med över 3000 anställda ett globalt företag som utvecklar, tillverkar och tillhandahåller trygghetssystem i mer än 30 länder över hela världen. 3 miljoner brukare utnyttjar idag Tunstalls produkter och tjänster. Tunstall Nordic AB – Sverige, Danmark, Finland & viss export - har ca 300 anställda och en omsättning på ca 500 MSEK. Den svenska verksamheten - Tunstall AB – sysselsätter ca 230 personer, med en omsättning på ca 300 MSEK. Huvudkontoret ligger i Malmö.

   Besök gärna www.tunstallnordic.com för mer information!

   Ansökan
   I den här rekryteringen samarbetar Tunstall AB med Dfind IT. Vid frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Sylvia Juhl på sylvia.juhl@dfind.se, 0724-510612. Vi intervjuar kandidater löpande så skicka in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!

   Uppdragsgivare: Tunstall AB
   Ort: Malmö
   Omfattning: Heltid
   Start: Q2 2018