Mjukvaruutvecklare till Syntronic i Linköping

Publicerad:
2019-03-01
Ort:
Linköping, Östergötlands län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Systemutvecklare
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201206678
Sista ansökningsdag:
2019-03-29
Kontakt:
Johanna Johansson
Är du i början av din karriär som mjukvaruutvecklare? Uppskattar du att vara en del av ett team och driva arbetet framåt med andra engagerade kollegor inom bland annat mjukvaruutveckling? Då är Syntronic något för dig! Här erbjuds du en möjlighet att växa och utmanas i en spännande konsultroll!

Din framtid som mjukvaruutvecklare hos oss består bland annat av att:
- Förstå, definiera och förfina krav tillsammans med kunder

- Designa, utveckla, testa, och förvalta PC eller inbyggd mjukvara

- Vi arbetar i verktyg som GCC and Eclipse

- Vi arbetar individuellt såväl som i team enligt utvecklingsmodeller som definieras av våra kunder eller oss själva.

Vi förespråkar och föredrar Agila arbetsprocesser. I vårt interna kompetensnätverk växer du snabbt både tekniskt och i rollen. Oavsett om ditt projekt har en eller flera medlemmar så finns alltid kompetenta kollegor nära till hands som bollplank och inspiratörer.

Vem är du?
- Högskole- eller civilingenjör

- Programmeringskunskaper inom C, C++ samt Python

- Lite erfarenhet av versionshanteringssystem som Git eller Subversion

- Kommunicera på både engelska och svenska i tal och skrift

Syntronic är ett ledande designhus specialiserade inom avancerad produkt- och systemutveckling, produktion och eftermarknadstjänster. Våra kunder och partners är några av världens mest teknikintensiva företag och organisationer och återfinns inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustrin. Våra kontor finns i Gävle, Göteborg, Linköping, Lund, Kumla, Sandviken, Stockholm, Kuala Lumpur, Penang, Beijing, Chengdu, Nanjing, Tianjin, Hong Kong, Jakarta, Ottawa, Tokyo och Santa Clara.

Ansökan

I den här konsultrekryteirngen samarbetar Syntronic med Dfind IT AB. Om du har frågor om rollen, vänligen kontakta Johanna Johansson på johanna.johansson@dfind.se eller 0708 – 25 71 13. Urval sker löpande så, så varmt välkommen med ansökan redan idag.

Om Dfind IT
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland

annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.