Nätverkstekniker i Solna

Publicerad:
2018-05-21
Ort:
Solna, Stockholms län
Kategori:
Teknik
Specialisering:
Nätverksadministratör
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201149892
Sista ansökningsdag:
2018-05-28
Kontakt:
Dennis Wallerström
Nätverkstekniker till Cygate!
Vi söker nu en driven och erfaren Nätverkstekniker till Network Operations & Security på Cygate i Solna. Du kommer att ingå i ett team om 21 duktiga nätverkstekniker med olika spetsområden.

Som konsult hos oss på Dfind IT får du ett roligt och varierande arbete på några av Stockholms mest attraktiva företag. Som anställd hos Dfind IT kan vi erbjuda dig intressanta uppdrag där du möjlighet att inte bara bredda din kompetens utan även skaffa dig mer djupgående kunskaper inom ett visst område. Vi kommer ge dig möjligheten till personlig utveckling samt ett rikt nätverk och roliga sociala aktiviteter.

Om uppdraget
Du kommer primärt att ingå i ett driftteam som driftar ett av Cygates största nätverkskunder. Du kommer både att sitta på kontoret i Solna men också åka ut till kunden på plats, varför körkort är ett krav.
Arbetet innebär primärt installation och konfiguration av nya nät ute hos kunden, men även hantering av beställningar och stötta 2nd line gruppen vid mer komplexa ärenden. Beredskap var 5e vecka kan komma att bli aktuell.

Du kommer även att stötta upp i andra driftteam mot ett antal mindre kunder vid behov.


Vem är du?
Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet som nätverkstekniker, gärna på CCNP nivå, som är van vid drift av större, komplexa nät inom Cisco.

Din personlighet:

Positiv och genuint intresserad av teknik

Social, öppen och lyhörd

Driven och självgående

Strukturerad

Ansvarstagande

För den här tjänsten krävs det att du talar och skriver flytande svenska och engelska.

Detta är ett konsultuppdrag hos Cygate med möjlighet till anställning hos Cygate på sikt.

Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta: dennis.wallerstrom@dfind.se

Ort: Stockholm, Solna

Uppdragsgivare: Dfind IT

Start: Omgående

Om Dfind IT
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult!