Nätverkstekniker

Publicerad:
2018-12-14
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Nätverkstekniker
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201179196
Sista ansökningsdag:
2018-12-30
Kontakt:
Joanna Hansson
Nätverkstekniker för framtagande av accesslösning!

Som konsult hos Dfind IT har du fantastiska karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig en stabil tillsvidareanställning med goda utvecklingsmöjligheter för dig som visar driv och intresse. Att jobba som konsult hos Dfind IT är ett utmärkt sätt att bygga på sitt CV med olika kompetenser inom IT. Vi jobbar med både stora som små kunder inom många olika branscher vilket gör att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och varierade uppdrag på olika platser i Stockholm.

Om uppdraget:
Vår kund söker dig som nätverkstekniker och du kommer att vara med och ta fram en accesslösning genom fiber, koppar eller radiolänk för deras företags- och operatörskunder. Uppdraget innebär optimeringsarbe av två stora accessnät som ska bli ett. Genom en kombination av kunskap, kreativitet och förhandlingsförmåga säkerställer du en lösning som kan realiseras kostnadseffektivt i enlighet med kundens krav på funktionalitet och kvalitet.

Arbetsuppgifter:
- Projektera och planera kundanslutningar för deras företags- och operatörskunder. Detta innebär att du ansvarar för att lösningen implementeras på ett effektivt sätt med avseende på funktionalitet, kostnadsbesparingar och leveranstid.
- Arbeta med att förbättra arbetssättet tillsammans med kollegor. De strävar kontinuerligt mot högt ställda krav på besparingar och bibehållen nätkvalitet.
- Arbeta med att hålla nätet optimerat för att skapa bättre förutsättningar för både existerande och nya kunder.
- Hantera accessbeställningar och registreringar i diverse olika stödsystem.
- Kontakt med säljare & affärsstöd, projektledare, leveransledare, leverantörs-, produkt-, nät- och teknikansvariga. Externt har du kontakt med underleverantörer.

Krav:
- Har god kännedom om accessmetoderna: koppar, fiber och radiolänk.
- Har mycket goda kunskaper om fiber, dess teknik och kringutrustning.
- Är van att arbeta i olika stödsystem.
- Har en högskoleutbildning inom teknik och/eller minst 3 års arbetslivserfarenhet inom liknande område.
- Har en bra förmåga att kommunicera med kunder.
- Är van att arbeta i kontorsmiljö.
- Talar och skriver svenska och engelska flytande.

Startdatum: Omgående
Uppdragsgivare: Dfind IT
Ort: Stockholm

Ansökan:
Vi ser fram emot din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joanna.hansson@dfind.se eller helen.bostrom@dfind.se

Organisations-/företagsbeskrivning
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier. Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult!

Keep improving!