Nätverkstekniker till Etraveli Group Technology i Göteborg

Publicerad:
2018-09-12
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Teknik
Specialisering:
Nätverksadministratör
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201169132
Sista ansökningsdag:
2018-11-29
Kontakt:
Malin Magnusson
Etraveli Group är Nordens ledande online-resebyrå och den näst största online-reseaktören i Europa just nu. Vi är innovativa och älskar att prova på nya saker och experimentera för att ständigt utvecklas. Trots att vi redan har lanserat våra webbplatser i dussintals länder under olika varumärken, tar vi an nya marknader och utmanar oss själva varje dag för att optimera vårt erbjudande samt tjänster. Vi är populära bland våra kunder då vi kan erbjuda ett brett sortiment av flyg, boende och andra relaterade tjänster, men även på grund av våra användarvänliga sidor där besökare kan jämföra resor i realtid.

Vi har en mycket spännande uppgift i att hela tiden anpassa oss till en snabbrörlig omvärld. Volymen besökare och antalet alternativ på resor ställer höga krav på prestanda och skalbarhet. Detta möjliggörs av vårt egenutvecklade bokningssystem och för att möta kundernas behov så ser vi vikten av att använda oss av ”cutting-edge” tekniker.

Tjänsten
Som nätverkstekniker hos Etraveli kommer du att arbeta i ett team om 10 personer. Vår nätverksmiljö består av multipla, geografiskt utspridda, datahallar och kontor, samtliga i Göteborgområdet. Det dagliga arbetet består oftast av att jobba med förändringar initierade av våra utvecklare, planera och ta höjd för framtiden, samt att rätta till fel som uppkommer.

Du kommer arbeta brett med drift och underhåll av vår nätverksinfrastruktur bland annat med konfiguration av switchar och routrar (Arista), lastbalanseringar och test av nätverksenheter.

Kvalifikationer
Vi tror att du har några års arbetslivserfarenhet från en liknande roll.

Du bör ha erfarenhet av:

• Datacenter infrastruktur
• LAN/WAN routing/switching (Arista/Juniper)
• SDN och nätverksvirtualisering (VXLAN)
• Lastbalansering (A10/F5)
• Brandväggar (Check Point/Palo Alto)
• Linux
• samt god förståelse för skalbarhet och redundans.

Det är även meriterande om du har kunskap om:

• Mikrotik
• Serverinfrastruktur (HP/Dell)
• Servervirtualisering (Openstack/KVM/VMware)
• Docker/Kubernetes
• Prometheus
• Grafana
• Icinga

Hur vi jobbar
Det är högt i tak och val av teknologier och process är något som teamen själva har stort ansvar kring. Vi strävar mot att arbeta i små självstyrande team, med täta releaser. När det gäller arbetsmetod är agilt tankesätt överordnat processer och styrning. Gemensamt för alla är att vi arbetar mot ett testdrivet tänk och har en vision kring continuous delivery. Teamet styr själva över sin arbetsprocess, vilket innebär ansvarstagande och stor möjlighet att påverka.

Vårt erbjudande
Vi håller till i fräscha lokaler mitt i centrala Göteborg. Vår företagskultur genomsyras av ett prestigelöst, öppet klimat där vi välkomnar olika personligheter.

Vi satsar mycket på utbildning och har allt ifrån interna Open Source-projekt till bokcirklar och egenstudier. Konferenser åker vi på, och meetups hostar vi, antingen själva eller med partners. Vi är också aktiva inom en rad olika verktygs-communities som Atlassian User Group och React JS.

För information: Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. Registrera din ansökan via www.dfind.se/it. Vid frågor kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Sara Zinad 0733 43 43 06 sara.zinad@dfind.se eller Rekryteringskonsult Malin Magnusson 0705 69 26