.NET utvecklare Stockholm!

Publicerad:
2019-04-23
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
.Net Developer
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201192746
Sista ansökningsdag:
2019-05-31
Kontakt:
Tom Jonsson
.NET utvecklare till välkänd mobiloperatör!

Som konsult hos Dfind IT har du fantastiska karriärmöjligheter. Som utvecklare kommer du att vara en del av vårt Software område med en konsultchef som själv är utvecklare, som kan coacha och guida dig i dina uppdrag. Vi erbjuder dig en stabil tillsvidareanställning med goda utvecklingsmöjligheter. Vi jobbar med både stora som små kunder inom många olika branscher vilket gör att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och varierade uppdrag på olika platser i Stockholm.


Om kunden:
Vår kund är en av Europas snabbast växande telekomoperatörer som erbjuder mobila tjänster, fast bredband och telefoni, datanätverkstjänster, innehållstjänster och globala IoT-lösningar. De har cirka 6000 anställda med kontor i Norden och Baltikum. Nu ska de växa sin enhet som arbetar med deras webblösningar såsom handel, självbetjäning, identitet och branding-lösningar, med front- och backendutvecklare Teamen utvecklar helt nya produkter och tjänster - från början till slut som ger ett stort värde till deras kunder.


Om uppdraget:

Som backendutvecklare får du vara med och utveckla bakomliggande lösningar för vissa av kundens kundanpassade webblösningar med målet att gör de skalbara, tillgängliga och lätta att deploya. Du kommer att få vara med i alla faser av mjukvaruutvecklingens livscykel, inklusive analys, design, kodgranskning, testning och support. Ditt ansvar omfattar:

• Att skriva återanvändbar, testbar och effektiv kod

• Research och implementera ny teknik efter behov

• Att se till att hålla utvecklingsprojekt på rätt spår, i tid och på specifikation

Du kommer att arbeta i en snabb, dynamisk och framåtriktad miljö. Som en backendutvecklare ingår du också i ett så kallat ”chapter” som består av flera backend utvecklare, som möts varje vecka för att dela med sig av kunskap och utbyta tankar och idéer.

Vem är du?
Vi letar efter dig som har förmågan att ta ägande över din kod och är bekväm att arbeta under tighta deadlines. Du trivs med att arbeta i olika team och har erfarenhet av att jobba enligt Scrum.
Du har:

• 3+ års erfarenhet som .NET utvecklare

• Erfarenhet av att arbeta i Microservices-orienterade miljöer

Andra tekniker och metoder som används är: .NET 4.6, SQL (MS SQL / Oracle), Visual Studio 2015+, MVC, GIT, JavaScript, NuGet, SCRUM, Apigee.

Ansökan:
Vi ser fram emot din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta tom.jonsson@dfind.se

Detta är ett konsultuppdrag, med möjlighet till anställning hos Kunden på sikt.

Ort: Stockholm (Kista)
Uppdragsgivare: Dfind IT
Start: Löpande under våren

Om Dfind IT
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland
annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.