.Net-utvecklare till SYNLAB i Linköping

Publicerad:
2019-05-03
Ort:
Linköping, Östergötlands län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
.Net Developer
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201203015
Sista ansökningsdag:
2019-05-26
Kontakt:
Sebastian Dejler
Har du några års erfarenhet av programmering och brinner för IT och teknik? Tycker du om att lösa kluriga, tekniska problem? Är du en noggrann person som sätter kvalitet framför kvantitet?

SYNLAB har visionen att vara marknadsledande inom miljö- och livsmedelsanalyser för att skydda allmänhetens hälsa och verkar globalt. På SYNLAB:s IT-avdelning i Linköping arbetar sju personer med allt från programmering, nätverks- och systemdrift till teknisk support. Just nu behöver vi stärka avdelningen med en erfaren utvecklare!

Om tjänsten
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara utveckling av vår webbportal och utveckling hos oss sker med få undantag i Microsoft.Net-miljö. Arbetet kommer ske i nära samarbete med utvecklare i Nederländerna och systemet används i hela Europa.

I rollen som programmerare kommer du även få hjälpa till och bistå SYNLAB:s interna och externa kunder med dina problemlösande förmågor. Du jobbar nära verksamheten för att fånga upp, översätta och implementera funktionalitet för användarna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av programmering, företrädesvis mot webb. Eventuellt har du en högskoleutbildning i grunden eller så är du helt enkelt självlärd. Det viktiga är att du har med dig erfarenhet av praktisk utveckling. Tjänsten kommer att innefatta arbete med både frontend och backend, men med tyngdpunkt mot backend. Rollen kan även komma att anpassas utifrån din kompetens och dina önskemål.

För att passa i rollen tror vi du har kunskaper inom ett flertal av följande områden:

  • C#
  • ASP.NET MVC
  • T-SQL/SQL Server
  • HTML/CSS/JavaScript
  • WCF
  • XML
Då tjänsten innefattar kontakter både nationellt och internationellt behöver du ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vem är du?
Som sökande har du ett brett intresse av IT och teknik. I arbetet är du noggrann, kvalitetsmedveten och ansvarstagande. Du jobbar metodiskt där pålitlighet är en viktig egenskap och du resonerar att saker får ta lite längre tid om det ska bli rätt från början. Vidare motiveras du av problemlösning och att få bidra med dina erfarenheter till att utveckla verksamhetens webbportal.

Vad erbjuder vi?
På SYNLAB kommer du att arbeta tillsammans med hängivna, kompetenta och engagerade kollegor med högt ställda krav på säkerhet och kvalitet. Vi är en modern arbetsplats med korta beslutsvägar och ett starkt förändringsdriv. Våra värderingar Respekt för individen, Kunden i fokus och Ständig förbättring är viktiga för oss.

På SYNLAB gör vi skillnad – SYNLAB medverkar till en förbättrad miljösituation och till ett långsiktigt hållbart samhälle. Välkommen till en organisation där vi tillsammans skapar en hälsosammare värld! Läs mer på www.synlab.se.

Uppdragsgivare: SYNLAB Analytics & Services Sweden AB
Ort: Linköping
Omfattning: Heltid, start så snart som möjligt eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer sker löpande så sök tjänsten redan idag!
För information: I denna rekrytering samarbetar SYNLAB med Dfind IT som är ett rekryterings- och konsultbolag inom Randstadkoncernen. För mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Dejler på sebastian.dejler@dfind.se eller 0725-29 06 05 eller rekryteringskonsult Isabelle Jerner på isabelle.jerner@dfind.se.