Nu söker vi en erfaren testare till CompuGroup i Uppsala

Publicerad:
2018-06-19
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Testare
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201150557
Sista ansökningsdag:
2018-06-30
Kontakt:
Fredrik Svensson
Vill du vara med på resan att göra Sverige världsbäst på e-hälsa? Då kan du vara den person vi söker!

CGM är ett världsledande globalt eHälsobolag. Med en kundbas på ca 400 000 kunder arbetar vi med läkare, tandläkare, sjukhus, apotek och hälsonätverk i 40 länder. Vi har 4 200 kvalificerade medarbetare som arbetar på våra kontor i 19 länder för att erbjuda de bästa lösningarna inom eHälsa.

CGM har funnits på den svenska eHälsomarknaden i mer än 25 år och levererar effektiva och säkra lösningar till såväl enskilda mottagningar som till kliniker, sjukhus, kommuner samt landsting och regioner. Vi utvecklar våra produkter i nära samarbete med användarna med målsättningen att på ett användarvänligt och effektivt sätt stödja hela vårdkedjan.

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara en viktig del av utvecklingsteamet som idag består av sju erfarna systemutvecklare samt två testare och en dokumentatör. I rollen som testare kommer du att ta fram testprocesser, testfall samt se över möjligheten till effektivisering. Vi är nu i en spännande fas med en testverksamhet under uppbyggnad, där du som testare har stora möjligheter att vara med och forma hur denna verksamhet ska se ut.

Du är delaktig i större delen av utvecklingsprocessen och arbetar tätt tillsammans med testare, systemutvecklare och en dokumentatör så kraven på samarbets- och kommunikationsförmåga är viktiga. Hos oss bidrar du med samhällsnytta. Du är en viktig del i utvecklingen av journalsystem som i första hand används till verksamheter inom hälso- och sjukvård. Du kommer att arbeta nära dina kollegor då teamet använder sig av den agila metoden scrum.

Varför CGM?
Fördelarna med att jobba på CGM är många. Vad sägs till exempel om att utvecklingsavdelningen har innovationsdagar där man tillsammans jobbar dedikerat med att komma på nya idéer och där man får möjligheten att testa nya verktyg och arbetssätt?

Eller att du får jobba i fina lokaler mitt i centrala Uppsala? Du får också jobba på ett företag som satsar mycket på friskvård. Och inte minst får du kollegor som brinner för sin uppgift samtidigt som de främjar kunskapsutbyte och sammanhållning.

Din profil:
Vi söker dig med flera års erfarenhet inom test och har en bred IT-kompetens och en god förståelse för test- och utvecklingsprocesser. Du har erfarenhet av att leda och delta i testarbete. Du har kunskap och intresse av att strukturera och dokumentera tester. Har du erfarenhet från hälso- och sjukvård är det meriterande.

För att lyckas i den här rollen och trivas hos oss behöver du vara prestigelös, strukturerad och pålitlig. Du har stor intresse för testning och kan argumentera för varför test och kvalitet är viktigt. Vi vill vidare att du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Ansökan:
I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. Varmt välkommen med din intresseanmälan via platsannonsen på dfind.se/it snarast eller senast 30 Juni 2018.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fredrik Svensson på fredrik.svensson@dfind.se alternativt 073-3570071

Ort: Uppsala

Uppdragsgivare: CompuGroup Medical